Drie wereldpremières voor Mitsubishi op de Tokyo Motor Show

TMS MITSUBISHI Concept GC-PHEV-w800-h600Mitsubishi zal niet minder dan 3 concept cars in wereldpremière voorstellen op de de Tokyo Motor Show die zijn deuren opent voor de internationale pers op 20 november a.s.

Deze concept cars, gekenmerkt door een nieuw design, wijzen de weg die Mitsubishi heeft gekozen : een hoog niveau van veiligheid en functionaliteit gecombineerd met een geavanceerde technologie, die getuigt van Mitsubishi’s ecologisch engagement. Zonder uiteraard het rijplezier te vergeten !

De concept GC-PHEV (Grand Cruiser), een hybride SUV, is een multifunctioneel voertuig met alle kwaliteiten van een echte 4×4 en toch zeer functioneel en handig in gebruik. Dit concept is een zgn. ‘connected’ voertuig met hoogtechnologische oplossingen inzake actieve veiligheidsmaatregelen en rijhulpsystemen.

De tweede concept car die zal worden voorgesteld is de XR-PHEV (X(cross) over Runner)  -ook een hybride voertuig- en een compacte SUV van de volgende generatie met uitstekende milieuprestaties en waarvan het ontwerp te vergelijken is met dat van een Sport coupé.

Tenslotte is er de concept car AR (Active Runabout) , die de volgende generatie van MPV (multi-purpose vehicle) voorstelt, met de multifunctionaliteit van een SUV en de ruimte en het comfort van een monovolume.

Tags: Auto