Duurzaam repareren houdt eerste jaarlijkse meeting

duurzaam-reparerenDonderdag 24 november vond de eerste jaarlijkse meeting plaats van Duurzaam Repareren. De meeting werd druk bezocht door verzekeraars, leasemaatschappijen en automotive bedrijven.

“De jaarlijkse meeting moet een traditie worden waarbij de opdrachtgevers en de automotive bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en we terugblikken naar het afgelopen jaar en onze plannen voor het komende jaar presenteren”: zegt Harry Filon van Duurzaam Repareren VZW.

Erik Swerts, COO van Alphabet en voorzitter van het College van Duurzaam Repareren: “Duurzaamheid is geen momentopname maar een voortdurende ontwikkeling, met Duurzaam Repareren zijn opdrachtgevers en opdrachtnemers samen op weg naar duurzame mobiliteit”.

Naast Swerts gaf de bekende presentator Harry van Hest op amusante wijze de verschillen tussen de Belgen en de Nederlanders weer. Duurzaam Repareren is vijf jaar geleden in Nederland ontstaan en heeft daar inmiddels een aanhang van enkele duizenden bedrijven.

Duurzaam Repareren België VZW bestaat nu anderhalf jaar en is inmiddels volledig een nationaal label, waarin de meest vooraanstaande Belgische verzekeraars en leasemaatschappijen participeren. Het komende jaar is de focus gericht op het aansluiten van de automotive bedrijven op dit initiatief.

De organisatie is tevreden met het succes en zegt dat er volgend jaar opnieuw een meeting zal zijn.

 

Tags: Auto Fleet