E-mobility: Tesla en The New Motion tekenen partnerovereenkomst

tesla-sTesla Motors kondigt vandaag een nieuw partnership aan met The New Motion, aanbieder van geavanceerde laadservices voor (onder andere) eigenaren van elektrische auto’s.

Met deze samenwerking hebben alle Model S eigenaren in Nederland en België toegang tot het snel uitbreidende netwerk van publieke laadpunten. Het laadnetwerk van The New Motion is met ruim 5.000 intensief gebruikte laadpunten het grootste en snelst groeiende netwerk van EV laadpunten in Europa. Ook worden alle Model S eigenaren voorzien van passende laadservices voor thuis en op kantoor, waardoor er veel elektrische kilometers gemaakt kunnen worden.

“Door deze nieuwe samenwerking hebben eigenaren van een Model S toegang tot een ‘laadpakket’ waarbij een laadoplossing wordt aangeboden die geschikt is voor het op hoog vermogen laden van de Model S. Door deze samenwerking aan te gaan met The New Motion worden onze klanten voorzien van uitstekende laadoplossingen en services,” aldus Peter Bardenfleth-Hansen, Senior Regional Sales manager Tesla Motors.

“Wij zijn erg trots op dit nieuwe partnership met Tesla Motors,” aldus Sander Ouwerkerk, CEO The New Motion. De Model S is een innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke auto die elektrisch rijden makkelijk, aantrekkelijk en heel erg leuk maakt. Onze geavanceerde laadservices zijn hier een perfecte aanvulling op en dit maakt elektrisch rijden volledig zorgeloos voor de eindgebruiker.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto