De eerste FLEET Partners Dealer of the Year komt er aan!

Alle onafhankelijke leasingmaatschappijen hebben onlangs gestemd om de beste fleet concessiehouders van het land te kiezen. De winnaars per merk, per regio en natuurlijk ook de FLEET Partners Dealer of the Year 2019 (de nationale winnaar) zullen op 10 januari 2019 bekend gemaakt worden tijdens de FLEET Manager of the Year gala avond.

 

ALD Automotive, Alphabet, Arval, Athlon Car Lease, Belfius Auto Lease, CIACfleet, DirectLease, J&T Autolease, KBC Autolease, LeasePlan, mobilease, Vancia Car Lease en ook Traxio, de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren, zaten onlangs samen om de FLEET Partners Dealer of the Year te kiezen. Dit gebeurde onder het voorzitterschap van Philip De Paepe, hoofdredacteur van het magazine FLEET.

Eerste stap: een “short list”

Als eerste stap in deze verkiezing had de redactie van FLEET alle concessiehouders geselecteerd die u terugvindt op het platform FLEET Partners (op FLEET.be) en ook in de jaargidsen (print) FLEET Partners Vlaanderen, FLEET Partners Brabant en FLEET Partners Wallonië. Het zijn immers deze concessies die een echte fleetstrategie hebben, ook op het vlak van communicatie. Iedere leasingmaatschappij kreeg ook de kans om zijn eigen lijst met preferred partners toe te voegen.

Stemcriteria

Met deze lijsten als basis, moest er alleen nog gestemd worden op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria:

  • het bestaan van een fleetstructuur, specifieke fleetaanpak- en verkoop (zoals bijvoorbeeld flexibele openingsuren, business corner, pick-up & delivery, test- en vervangvoertuigen , car policy consulting, fiscale raadgeving, etc.)
  • samenwerking/relatie leasingmaatschappijen – dealer
  • feedback van de fleetowner naar de leasingmaatschappijen
  • aanbod van het fleetgamma van het merk
  • activiteit in de media, een specifiek fleetbudget, eigen fleetcommunicatie

And the winner is…

Na het tellen van de stemmen waren de winnaars bekend. Maar die blijven wel geheim tot de FLEET Manager of the Year-gala avond op 10 januari in de Nekkerhal in Mechelen.

Wat we u wel al kunnen meegeven: niet minder dan 60 concessies zullen die avond hun moment in de spotlights krijgen

  • de 20 beste fleet concessiehouders per merk en per regio (Vlaanderen, Brabant, Wallonië)
  • de 20 beste concessiehouders per merk op nationaal vlak
  • en natuurlijk, de kroning van de beste onder de beste: de FLEET Partners Dealer of the Year 2019!

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!