Elektrificatie centraal bij vernieuwde merk Kia

Met het oog op de groeiende elektrificatie pakt Kia uit met ambitieuze toekomstplannen. Als een van de voorlopers past de elektrische e-Niro perfect in elke vloot.

Dat de transformatie van Kia niet beperkt blijft tot een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, bleek nogmaals tijdens de recente presentatie van de bijgewerkte “Plan S”-strategie. De elektrificatie van het wagenpark wordt essentieel in de nabije toekomst, en op dat vlak beoogt het Koreaanse merk duidelijk een leiderspositie.

Vandaag beschikt Kia al over 6 modellen die 100% fiscaal aftrekbaar zijn. Tegen 2026 wil het een compleet geëlektrificeerd gamma met 11 modellen en 7 specifieke elektrische wagens aanbieden. Op deze manier speelt Kia volop in op de verwachtingen van bedrijven om hun wagenpark te vergroenen.

Kia e-Niro e-Extra Edition

Vandaag is de 100% elektrische Kia e-Niro al een van de voorlopers. Met een rijbereik tot 455 km en een vooruitstrevend crossover-design past dit model perfect binnen de filosofie van het merk.

Bovendien is de e-Niro nu beschikbaar in een stijlvolle e-Extra Edition. In deze uitvoering krijgen bestuurders een uitrustingspak met o.a. een 10,25″ Multimediascherm met touchscreen en navigatiesysteem, LED-koplampen, verwarmbare voorzetels en stuurwiel, en parkeersensoren achteraan.

Ontdek er alles over op kia.com.

#Advertorial #Auto #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Garage New 4AS 1070 Anderlecht
KIA Nivelles 1400 Nivelles
Sterckx Motors 1500 Halle
DWCC Vilvoorde 1800 Vilvoorde
DWCC Meise Wolvertem 1861 Wolvertem
Vermant Antwerpen-Zuid 2630 Aartselaar
Van Mossel Kia Center Aarschot 3200 Aarschot
La Louvière Motors 7110 Houdeng-Goegnies
Novoto 8530 Harelbeke
Novoto 8830 Hooglede
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending