Elektrisch automerk Polestar landt in Leuven

Van april tot eind juni kan iedereen proeven van elektrische mobiliteit in de Polestar pop-up Space.

Op woensdag 6 april opent Polestar, het Zweedse elektrische wagenmerk, zijn eerste pop-up Space in Leuven, in de Vaartkom. Tot en met eind juni kan iedereen er terechtvoor informatie over de wagens van Polestar, maar ook voor informatie over elektrisch rijden in het algemeen. Wie een eerste ervaring wil opdoen met dit nieuwe merk en/of met elektrisch rijden, kan ook een testrit boeken. Op die manier wil Polestar zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met elektrische mobiliteit.

“Dat we binnenkort met z’n allen zullen overschakelen naar elektrische mobiliteit is een feit. Maar het mag geen verhaal van ‘moeten’ zijn, de wil om te veranderen moet doorslaggevend zijn. Om die goesting op te wekken willen we zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met onze wagens en elektrisch rijden. We hopen de komende drie maanden de bewoners van Leuven en omstreken te bereiken en warm te maken voor elektrisch rijden,” legt Lies Eeckman, Managing Director uit.

Uit onderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Globescan in opdracht van Polestar, bleek eerder al dat een eerste ervaring met elektrische wagens de positieve attitude ten opzichte van elektrische wagens met 7% laat toenemen1. Om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen, hebben we er dus belang bij om zo veel mogelijk Belgen een eerste rijervaring met elektrische wagens te laten opdoen. De pop-up Space in Leuven zal daar zijn steentje toe bijdragen. De komende maanden zijn daar meer dan 300 testritslots beschikbaar. Deze kan je eenvoudig reserveren via de website www.polestar.be.

#Auto #Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Polestar Brussels 1000 Brussel
Polestar Antwerpen 2000 Antwerpen
Polestar Luik 4000 Li
Polestar Gent 9000 Gent
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine