Els Descamps, gloednieuw Commercieel Directeur Mobility bij Athlon lanceert nieuwe commerciële structuur

Els Descamps-w800-h600Els Descamps versterkt sinds 1 december 2012 als Commercieel Directeur Mobility het directieteam van Athlon. Zij is verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten. In de korte tijd dat ze nu werkzaam is bij Athlon zorgde ze al mee voor de uittekening van een nieuwe commerciële structuur.

Els Descamps  ging op 1 december 2012 aan de slag als Commercieel Directeur Mobility bij Athlon Car Lease. Ze neemt de functie over van Erwin Ollivier die benoemd werd tot Country Manager. Els bouwde al een ruime ervaring op binnen de leasingsector. Zij begon haar carrière bij LeasePlan  in de jaren ’90 en verdiende daarna ook haar sporen als Fleet Manager bij Volvo Cars Belgium en als International Fleet Manager bij Volvo Cars Corporation. Bij Arval België nam ze daarna de functie van Commercieel Directeur waar. Vóór Athlon was zij gedurende 8 jaar werkzaam in de luchtvaartsector bij Swissport waar ze 2 business units leidde.

Els Descamps over haar nieuwe functie bij Athlon Car Lease:

“Voor mij was de overstap naar Athlon een logische keuze. Deze sector is veelzijdig en boeiend. Na 8 jaar in een totaal andere, eerder operationale luchthavenomgeving, lonkte de fleetmarkt weer. Athlon geeft een extra dimensie aan vlootbeheer door de focus van pure operationele leasing te verbreden naar innovatieve  mobiliteitsoplossingen. Met deze vernieuwende aanpak maakt Athlon echt het verschil. Ik ben onder de indruk van het enthousiasme en de kennis in dit bedrijf. Mijn start was alvast boeiend. Uit het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek bleek dat onze klanten meer dan ooit nood hebben aan een single point of contact. Een nieuwe commerciële structuur drong zich op en zal ons nog dichter bij onze klanten brengen.

De wagenparkbeheerder heeft naast zijn Account Manager nu een persoonlijke Customer Relationship Executive die hem een antwoord kan bieden op al zijn vragen van bij het offertetraject tot het einde van een leasingcontract. De voormalige afdeling Customer Support vormden we om tot een Driver Desk die zich specifiek richt op de noden en vragen van onze leaserijders.

Ik kijk er alvast naar uit om samen met alle medewerkers mee het succes van Athlon verder uit te bouwen. De klanten kunnen op me rekenen.”

Het directieteam van Athlon bestaat uit:

  • Erwin Ollivier – Managing Director
  • Els Descamps – Commercial Director Mobility
  • Sven Boonen – HR Manager
  • Peterjan Eycken – Senior Operations Manager
  • Anne-Marie Jorissen – Financial & Administrative Director
  • Jona Demey –  Country Risk Manager
  • Catherine Meyers – Commercial Director Indirect Channel

Het team is nu op volle sterkte. Athlon Car Lease heeft circa 250 medewerkers.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending