Emmanuel t’Kint is nieuwe Head of Sales bij Kia Motors Belux

Na 3 jaar aan het hoofd van de Sales afdeling van Iveco Belux gaat Emmanuel t’Kint een nieuwe uitdaging aan. Hij gaat naar Kia Motors waar hij vanaf deze maand januari 2021 Head of Sales is voor Kia Belux.

Emmanuel t’Kint heeft 20 jaar Sales & Marketing ervaring in de automobielsector en was voor zijn passage bij Iveco actief bij D’Ieteren en PSA. Bij Kia zal hij zowel verantwoordelijk zijn voor Fleet Sales, Retail Sales, Commercial Planning, Logistics & BI.

Emmanuel t’Kint: “De autowereld staat voor zeer grote veranderingen en ik wil daar vanaf de eerste rij actief deel van uitmaken en dit bij een merk met een sterke focus op klanttevredenheid, kwaliteit en met een ‘future proof’ geëlektrificeerde voertuigen gamma. Mijn nieuwe werkgever is klaar om hun zeer ambitieuze wereldwijde strategie met betrekking tot digitalisering, elektrificatie, connectiviteit en autonoom rijden uit te rollen om een mobiliteitsdienstverlener te worden rond een marktleidend geëlektrificeerd product gamma. Ik ben verheugd om deel uit te maken van deze ‘Game Changer’ cultuur.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending