Enterprise gaat een partnership aan met NV General Lease/RENTACAR voor de Belgisch Luxemburgse markt.

downloadEnterprise rentacar en General lease/ RENTACAR hebben hun krachten gebundeld in een nieuw partnership om het “Enterprise” merk aan te bieden aan Belgische en Luxemburgse klanten.

Als mondiale marktleider inzake autoverhuur kan Enterprise door dit akkoord haar markpositie verstevigen en haar doelstelling verder uitbouwen om wereldwijd de klanten zijn verhuurdiensten te kunnen aanbieden. Haar lopende programma van snelle expansie is gebaseerd op strategische partnerships met uitstekende en vast ingeburgerde autoverhuurbedrijven in diverse markten in Europa, Midden-Oosten en Azië, telkens met focus op de belangrijkste bestemmingen voor zakenklanten en vakantiehuurders.

General lease, een divisie van groep Boden,  opererend onder de merknaam “RENTACAR” is de markleider in België voor vervangwagens met een sterk lokaal netwerk van 40 agentschappen van waaruit zij haar B2B en B2C klanten bedient.

Peter A. Smith, vice president “Global franchising” bij Enterprise, zegt: “ Stap voor stap bereiken we ons doel om het Enterprise merk te kunnen aanbieden in de Europese markten en met dit groter aanbod kunnen we bijkomende  waarde bieden aan onze klanten in de mondiaal meest bezochte reisbestemmingen. General lease/RENTACAR is één van de sterkste nationale autoverhuurders in België met een gevestigde reputatie op het vlak van klantenservice.  Zij zijn voor ons een essentieel nieuw lid van de Enterprise familie en betekenen een grote toegevoegde waarde voor ons netwerk.

De ondertekening van deze recentste franchise overeenkomst is een belangrijk moment voor Enterprise Rentacar en het versterkt onze “footprint” doorheen het ganse Europese continent.”

Philip Boden, CEO van de Groep Boden, zegt: “ Door toe te treden tot het Enterprise netwerk streven wij enerzijds naar een groei in onze bestaande markt en anderzijds kunnen wij door het creëren van een nieuwe business ons marktaandeel verhogen binnen de autoverhuurmarkt, op een ogenblik dat autoverhuur nieuwe opportuniteiten brengt voor lokale klanten en internationale reizigers”.

 

De Belux regio is een belangrijk centrum voor de Europese politiek en zakenwereld en is tevens een gekende internationale hub voor reizigers van zowel binnen als buiten ons continent.

Deze uitstekende ligging zal ons in staat stellen een belangrijke rol te spelen in de groei van het Enterprise netwerk binnen de regio.”

 

 

Tags: Fleet