Europcar lanceert dienst met chauffeur

De Europcar Groep lanceert Global Driver Services, een nieuwe mobiliteitsdienst die bedoeld is om de eerste en laatste kilometers van klanten te vereenvoudigen. Het aanbod richt zich zowel tot professionele als particuliere klanten.

Europcar ontwikkelt zijn aanbod van mobiliteitsdiensten op basis van het technologisch platform van Brunel om zijn klanten een globale en geïntegreerde oplossing aan te bieden tijdens hun reis en een antwoord te bieden op nieuwe mobiliteitsverwachtingen.

De klanten van Europcar kunnen voortaan een chauffeur reserveren voor de eerste en de laatste kilometers van hun reis door enkele Europese landen en binnenkort doorheen het volledige netwerk van Europcar.

Beschikken over een wagen met chauffeur om naar het station of de luchthaven te gaan of om enkele uren te gaan shoppen tussen twee vluchten is nu mogelijk in enkele klikken via europcar.com.

Het aanbod is toegankelijk voor alle budgetten en omvat drie serviceniveaus: economy, business en first class. Alle serviceniveaus zijn inclusief professionele chauffeurs, verzekering, onmiddellijke bevestiging en flexibiliteit in het kader van het beleid inzake wijzigingen en annulaties.

 

 

 

 

 

#Business Driver #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Trending