Europcar lanceert verhuurdienst met chauffeur

De groep Europcar lanceert Global Driver Services, een nieuwe mobiliteitsdienst die de eerste en laatste kilometers van een klant moet vergemakkelijken. Dit geldt trouwens voor professionele klanten en particulieren.

Europcar ontwikkelt ook zijn mobiliteitsdiensten op basis van het technologisch platform van Brunel om zijn klanten een globale en geïntegreerde oplossing aan te bieden tijdens hun reis en een antwoord te bieden op nieuwe mobiliteitsverwachtingen.

 

Brunel is een dochter van de Europcar Groep met hoofdzetel in Londen. Het bedrijf werd in 2016 overgenomen en is actief op de markt van voertuigen met chauffeur (VTC).

De klanten van Europcar kunnen voortaan een chauffeur reserveren voor de eerste en de laatste kilometers van hun reis door enkele Europese landen en binnenkort doorheen het volledige netwerk van Europcar. Beschikken over een wagen met chauffeur om naar het station of de luchthaven te gaan of om enkele uren te gaan shoppen tussen twee vluchten is nu mogelijk in enkele klikken via europcar.com.

Het aanbod is toegankelijk voor alle budgetten en omvat drie serviceniveaus: economy, business en first class. Alle serviceniveaus zijn inclusief professionele chauffeurs, verzekering, onmiddellijke bevestiging en flexibiliteit in het kader van het beleid inzake wijzigingen en annulaties.

#Business Driver #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Trending