Europcar Mobility Group lanceert flexibel abonnementsmodel voor bedrijven

Om te beantwoorden aan die toenemende nood aan flexibiliteit, breidt Europcar Mobility Group zijn aanbod voor bedrijven uit met 3 formules: ‘Flex’, ‘Superflex’ en ‘DuoFlex’. Volgens Europcar zijn dit volwaardige alternatieven voor leasing van bepaalde duur of kopen, die het comfort bieden van een maandelijks abonnement.

Vanaf een huurperiode van minimaal een maand kan elke onderneming vervolgens de duur ervan afstemmen op haar behoeften, vrijblijvend, zonder voorafbetaling (in tegenstelling tot leasing) en zonder uitstapkosten, met flexibele voorwaarden. Een klant kan bijvoorbeeld eerst een voertuig huren voor een maand en vervolgens van mening veranderen: alleen de effectieve huurdagen worden hem dan aangerekend. Deze aanbiedingen steunen ook op een ruime keuze van voertuigen en op diverse opties wat het aantal kilometer betreft. Het onderhoud, de verzekering en de banden zijn in de prijs begrepen en er is een vast maandelijks tarief.

Duoflex: combinatie van verschillende voertuigen

Met DuoFlex kan de klant verschillende voertuigen ‘combineren’ binnen eenzelfde abonnementsformule. Hij kan namelijk elke maand voor 2 periodes van 2 dagen over een ander voertuig beschikken.
Enkele voorbeelden van toepassingen van DuoFlex: met een elektrische wagen de dagelijkse verplaatsingen maken en over een auto met verbrandingsmotor beschikken voor de langere ritten, een bedrijfswagen hebben voor werkdagen en over een eigen auto beschikken in het weekend, of verschillende categorieën van firmawagens (A, B, C, enz.) combineren binnen eenzelfde abonnement. Deze voorbeelden zullen met name de interesse wekken van vlootbeheerders die het beheer van hun autopark willen optimaliseren of elektrische voertuigen willen introduceren in het mobiliteitsplan van hun bedrijf.

Voornaamste kenmerken van de formules SuperFlex, Flex en DuoFlex

SuperFlex:

Een flexibel abonnement, vanaf een maand. Geen verbintenis

Flex:

Prijs-kwaliteitverhouding met flexibiliteit. Vanaf 3 maanden, maandelijkse tarieven (degressieve prijzen volgens de duur)

DuoFlex:

Een flexibel abonnementsmodel (vanaf een maand).Maandelijkse huur en toegang tot een tweede voertuig elke maand (totaal van 4 dagen in een andere categorie). Geschikt om nieuwe ‘groene’ mobiliteitsoplossingen uit te proberen

#Auto #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending