Europcar neemt deel aan de Week van de Mobiliteit

Europcar Mobility Group Belgium neemt deel aan de Week van de Mobiliteit 2019, die loopt van 15 tot en met 22 september 2019. Europcar Mobility Group Belgium zal met haar mobiliteitsoplossingen deelnemen aan de WAM Tour van #WeAreMobility in Antwerpen en Brussel.

De Europcar Mobility Group Belgium, die actief is op het gebied van de verhuur van voertuigen op korte termijn, gedeelde, free-floating elektrische scooterdiensten via Scooty en fietsverhuur via Europcar Bikes, zal actief deelnemen aan de volgende initiatieven die in het kader van de mobiliteitsweek worden georganiseerd:

Zondag 15 september 2019: #WeAreMobility Tour – Antwerpen
Een initiatief georganiseerd door #WeAreMobility met de steun van de stad Antwerpen in het kader van de Week van de Mobiliteit. Antwerpenaren zullen alternatieve mobiliteitsoplossingen kunnen ontdekken en testen, zoals micromobiliteit, gedeelde mobiliteit en toepassingen die intermodaliteit integreren.

Donderdag 19 september 2019: City Game – Brussel
Een initiatief georganiseerd door MaestroMobile als onderdeel van de Week van de Mobiliteit. De City Game is een nieuw spel op het vlak van mobiliteit dat tot doel heeft het gedrag met betrekking tot mobiliteit te veranderen. De deelnemers zijn teams van bedrijven die hun werknemers nieuwe vormen van stedelijke mobiliteit willen laten ontdekken en testen (gedeelde auto’s, gedeelde fietsen, taxi’s, openbaar vervoer, enz.).

Zondag 22 september 2019: #WeAreMobility Tour – Brussel
Een initiatief georganiseerd door #WeAreMobility met de steun van de stad Brussel in het kader van de Week van de Mobiliteit. Net als in Antwerpen zullen de Brusselaars de stedelijke mobiliteitsoplossingen van morgen kunnen testen en ontdekken.

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending