Events

FLEETLounge

De FleetLounge is dé meetingplace waar mensen uit de auto- & fleetwereld elkaar kunnen ontmoeten.

Deze maandelijkse afspraak met de sector is de ideale plaats voor iedereen die aan networking wil doen in de belgische automobiel- en fleetsector. Effective Media, uitgever van magazines en maker van televisieprogramma’s in de belgische automobiel- en fleetsector, is initiatiefnemer en organisator van dit event.

Maandelijks nodigt een gastheer (die member is van de FleetLounge) mee de genodigden uit en kan hij zich zo in de schijnwerpers plaatsen voor de andere memberleden uit de sector. De FleetLounge is open elke eerste donderdag van de maand (uitgezonderd augustus) vanaf 18 u, vindt plaats in het Automotive Media Centre en is exclusief toegankelijk voor members.

FLEET Manager Of The Year

Op 7 januari 2015 organiseerde Effective Media voor de 20e keer de FLEETManager of the Year.

De award ‘FLEET Manager of the Year’ gaat naar de man of vrouw die in het afgelopen jaar als meest verdienstelijke FLEET Manager werd beschouwd door de lezers van het magazine FLEET en 800 vooraanstaande spelers uit de Belgische fleetsector. Stemmen voor deze award kon via het stemformulier dat de lezers ontvangen bij het septembernummer van FLEET.

Naast de uitreiking van deze award worden op dit event eveneens trofeeën overhandigd voor de meest verkochte wagen en meest verkochte fleetwagen in België, de Best Selling Cars (awards van Febiac).

Dit event is uitgegroeid tot dé nieuwjaarsreceptie van de Belgische automobielwereld.