Ex Audi CEO Bram Schot wordt senior adviseur bij Fixico

Fixico, het Europese platform voor autoschadeherstelmanagement, kondigt vandaag aan dat Bram Schot, voormalig CEO van de Audi-groep, zich bij Fixico voegt als senior adviseur. Bram Schot brengt meer dan 20 jaar internationale leiderschapservaring in de auto-industrie mee.

Tot 2020 was Bram Schot voorzitter van de raad van bestuur & CEO van Audi AG. Daarvoor was hij vice-voorzitter van Porsche Holding in Salzburg en was hij als lid van de raad van bestuur van Volkswagen Group verantwoordelijk voor de wereldwijde commerciële tak.

Bram Schot is momenteel bestuurslid bij Royal Dutch Shell en Nanoramic in Boston en senior adviseur bij onder meer The Carlyle Group, Global Cleantech Capital Fund, TomTom en 4.screen in München.

Zijn ervaring in de Europese auto-industrie zal Fixico verder helpen groeien en het digitale schadeherstelplatform naar een nog breder internationaal publiek brengen. Fixico werkt samen met meer dan 150 Europese lease, rental en verzekeringsmaatschappijen in 7 landen en wil in de tweede helft van 2021 naar nog meer landen uitbreiden en nieuwe digitale oplossingen bieden voor de automotive aftersales-industrie.

Als lid van de adviesraad zal Schot het management van Fixico adviseren over productinnovatie, marktuitbreiding en het plannen van verdere groei.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending