Exclusief: Peter De Saegher is de nieuwe fleet manager van Peugeot, Citroën en DS

pds-88-lowresDoor de herstructurering van Peugeot, Citroën en DS in Belux komt er een nieuw gezicht in de fleetsector, en het is dat van Peter De Saegher. Hij staat meteen voor een flinke uitdaging: tegelijkertijd drie merken vertegenwoordigen.

Tot voor kort was Peter De Saegher Manager Commerciële Communicatie Wisselstukken en Services bij Peugeot Belux… “In 1993 ben ik mijn carrière in de autobranche begonnen als onthaalmedewerker bij Peugeot in Antwerpen. Na jobs in drie verschillende vestigingen (Antwerpen, Ukkel en Meiser) kwam ik bij Peugeot Belux, waar ik technisch verantwoordelijke werd. Nog later kreeg ik de dienst-na-verkoop onder mijn hoede. Sinds drie à vier jaar oefen ik een meer commercieel gerichte functie uit, met de nadruk op wisselstukken en services.”

De technische bagage die Peter De Saegher vanuit zijn verleden heeft meegenomen, blijkt een stevige troef te zijn. “Het biedt me een andere kijk op bepaalde problemen”, zegt de man in kwestie. “Ik stel me altijd de vraag: wat wil de klant zeggen of wat verwacht hij? Voor mij is het belangrijk om een probleem eerst volledig te ontrafelen om het dan uiteindelijk op te lossen.”

Peter De Saegher neemt deze nieuwe uitdaging met beide handen aan en beseft ook hoe belangrijk ze is: “Ik ben mij goed bewust van wat er op het spel staat. Het moet van de eerste keer goed zijn! Er zijn een pak onbekende domeinen die we nog moeten ontdekken. Maar ik ken Paul-Hervé al een tijdje. Het is altijd geruststellend om zich in de loopgraven te begeven met iemand waarop je kan rekenen.”

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Quentin Praet (quentin.praet@effectivemedia.be / 0477 22 42 77) of Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33).

PSA Retail Brussels 1000 Brussel
PSA Retail Meiser 1030 Schaarbeek
Garage de la Collégiale 1400 Nijvel
Ollivier 1410 Waterloo
Vandergucht Halle 1500 Halle
PSA Retail Drogenbos 1620 Drogenbos
Vandergucht Dworp 1653 Dworp
PSA Retail Antwerpen 2610 Wilrijk
PSA Retail Mechelen 2800 Mechelen
Imacar Bornem – Citroën 2880 Bornem
Van Mossel Aarschot 3200 Aarschot
Citroën Traxxion Tielt 8700 Tielt
Imacar Sint-Niklaas Vanhoecke – Citroën 9100 Sint-Niklaas
Imacar Wetteren De Keukeleire – Citroen 9230 Wetteren
Citroën Automotive Group Duran 9700 Oudenaarde
Citroën Traxxion Deinze 9800 Deinze

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Quentin Praet (quentin.praet@effectivemedia.be / 0477 22 42 77) of Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33).

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending