EY kiest opnieuw voor Toyota-hybrides als firmawagen voor jonge starters

Net als in 2020, koos EY dit jaar opnieuw voor Toyota als mobiliteitspartner voor zijn jonge starters. Na de levering van 240 Toyota Corolla’s vorig jaar, werden er dit jaar maar liefst 295 firmawagens van hetzelfde model in gebruik genomen. Dankzij Toyota’s hybridetechniek kan het bedrijf zijn wagenpark vergroenen én op een lage TCO-waarde per wagen rekenen. Ook de praktische kant speelt mee: het gaat om zelfopladende hybrides – de ideale motorisatie voor de EY-starters, die veel op de baan zijn en niet altijd toegang hebben tot de nodige laadinfrastructuur onderweg of thuis.

Een hybride wagen vraagt uiteraard om een aangepaste rijstijl, wil men de hybridemotor zo ecologisch mogelijk gebruiken. Daarom kregen de EY-werknemers van het Toyota fleet-team, naast de sleutels van hun gloednieuwe Toyota Corolla, ook een gedetailleerde uitleg over de ideale hybride rijtechniek.

Toyota en EY: partners in duurzame mobiliteit

“Duurzame mobiliteit staat bij ons hoog op de agenda. Een milieuvriendelijke vloot is dus een absolute must. De keuze voor Toyota’s hybridewagens ligt voor ons dan ook voor de hand, dankzij de combinatie van de lage CO2-uitstoot, het laag verbruik en de kwalitatieve en praktische hybridetechniek.  Wij willen aan al onze starters een milieuvriendelijke en veilige wagen aanbieden en niet alleen aan een aantal happy few. Zo willen we echt bijdragen aan duurzaamheid, op een authentieke manier”, aldus Wim De Wit – HR Manager EY BeLux.

“We zijn trots dat Toyota nogmaals als partner werd gekozen door EY voor de vernieuwing en vergroening van zijn bedrijfswagenpark. De EY-starters kunnen dankzij onze hybride Toyota Corolla’s rekenen op een betrouwbare, duurzame, kwaliteitsvolle en ook veilige wagen voor hun verplaatsingen. Bovendien is het voor de meesten een eerste kennismaking met een geëlektrificeerde wagen, een extra pluspunt gezien de snel veranderende automarkt. Ik ben ook fier op het fleet team en al de betrokken mensen bij Toyota Belgium, die er ook dit jaar weer zijn in geslaagd deze uitlevering zeer vlot te laten verlopen. Wij doen hiervoor namelijk geen beroep op externe partijen”, aldus Stef Holemans – Head of Business Sales Toyota BeLux.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

GCA Brussels 1030 Brussel
Telle Père Telle Fils 1050 Elsene
CAR Avenue Waver 1300 Waver
CAR Avenue Perwez 1360 Perwez
CAR Avenue Nijvel 1400 Nijvel
CAR Avenue Waterloo 1410 Waterloo
Hedin Automotive Sint-Pieters-Leeuw 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Hedin Automotive Dilbeek 1703 Dilbeek
Toyota Beerens Antwerpen 2030 Antwerpen
Hedin Automotive Turnhout 2300 Turnhout
Hedin Automotive Geel 2440 Geel
Hedin Automotive Lier 2500 Lier
Toyota Beerens Aartselaar 2630 Aartselaar
Hedin Automotive Brecht 2960 Brecht
Gego Naninne 5100 Namur
Gego Sombreffe 5140 Sombreffe
GCA Castus Charleroi 6042 Charleroi
Groupe MS Motor Toyota Marche-en-Famenne 6900 Marche-en-Famenne
GCA Sturbois 7131 Binche
GCA Tournai 7500 Tournai
GCA Peruwelz 7600 Peruwelz
GCA Baert Mouscron 7700 Mouscron
CIAC Toyota Gent 9050 Ledeberg
CIAC Toyota : Toyota Business Center 9300 Aalst
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine