EY kiest opnieuw voor Toyota-hybrides als firmawagen voor jonge starters

Net als in 2020, koos EY dit jaar opnieuw voor Toyota als mobiliteitspartner voor zijn jonge starters. Na de levering van 240 Toyota Corolla’s vorig jaar, werden er dit jaar maar liefst 295 firmawagens van hetzelfde model in gebruik genomen. Dankzij Toyota’s hybridetechniek kan het bedrijf zijn wagenpark vergroenen én op een lage TCO-waarde per wagen rekenen. Ook de praktische kant speelt mee: het gaat om zelfopladende hybrides – de ideale motorisatie voor de EY-starters, die veel op de baan zijn en niet altijd toegang hebben tot de nodige laadinfrastructuur onderweg of thuis.

Een hybride wagen vraagt uiteraard om een aangepaste rijstijl, wil men de hybridemotor zo ecologisch mogelijk gebruiken. Daarom kregen de EY-werknemers van het Toyota fleet-team, naast de sleutels van hun gloednieuwe Toyota Corolla, ook een gedetailleerde uitleg over de ideale hybride rijtechniek.

Toyota en EY: partners in duurzame mobiliteit

“Duurzame mobiliteit staat bij ons hoog op de agenda. Een milieuvriendelijke vloot is dus een absolute must. De keuze voor Toyota’s hybridewagens ligt voor ons dan ook voor de hand, dankzij de combinatie van de lage CO2-uitstoot, het laag verbruik en de kwalitatieve en praktische hybridetechniek.  Wij willen aan al onze starters een milieuvriendelijke en veilige wagen aanbieden en niet alleen aan een aantal happy few. Zo willen we echt bijdragen aan duurzaamheid, op een authentieke manier”, aldus Wim De Wit – HR Manager EY BeLux.

“We zijn trots dat Toyota nogmaals als partner werd gekozen door EY voor de vernieuwing en vergroening van zijn bedrijfswagenpark. De EY-starters kunnen dankzij onze hybride Toyota Corolla’s rekenen op een betrouwbare, duurzame, kwaliteitsvolle en ook veilige wagen voor hun verplaatsingen. Bovendien is het voor de meesten een eerste kennismaking met een geëlektrificeerde wagen, een extra pluspunt gezien de snel veranderende automarkt. Ik ben ook fier op het fleet team en al de betrokken mensen bij Toyota Belgium, die er ook dit jaar weer zijn in geslaagd deze uitlevering zeer vlot te laten verlopen. Wij doen hiervoor namelijk geen beroep op externe partijen”, aldus Stef Holemans – Head of Business Sales Toyota BeLux.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Telle Père Telle Fils 1050 Elsene
Car Avenue Ital Waver 1300 Waver
Car Avenue Ital Perwez 1360 Perwez
Car Avenue Ital Nijvel 1400 Nijvel
Car Avenue Ital Waterloo 1410 Waterloo
Garage Willy Hybrid Test Drive Center 2550 Kontich
Automotive Mechelen 2800 Mechelen
Garage Van Dijck 2960 Brecht
Toyota Vanderheyden 4633 Soumagne
Gégo Naninne 5100 Namur
Gégo Sombreffe 5140 Sombreffe
MS Motor Bastogne 6600 Bastogne
MS Motor Arlon 6700 Arlon
Vancayzeele Roeselare 8800 Roeselare
Vancayzeele Ieper 8900 Ieper
CIAC Toyota Gent 9050 Ledeberg
Garage Pieters 9190 Stekene
CIAC Toyota : Toyota Business Center 9300 Aalst
Toyota Boone 9940 Evergem
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending