FCA Bank Belgium en Treedom lanceren actie “Boom aan boord”

FCA Bank en Fiat gaan een partnership aan met Treedom, het eerste platform wereldwijd dat het mogelijk maakt om een boom online te planten en zijn verhaal te volgen. Zo ontstond de campagne “Boom aan boord”, waarbij een boom wordt geplant voor elke gefinancierde hybride of elektrische wagen.

Het project werd gelanceerd ter gelegenheid van de lancering van de Nieuwe Fiat 500 3+1. Het maakt deel uit van een groter partnership tussen Treedom en FCA Bank waardoor bossen ontstonden met in totaal 14.000 bomen in landen zoals Kenia, Madagaskar, Kameroen en Ecuador.

Het mechanisme is zeer eenvoudig. Voor elk financieringscontract afgesloten voor een hybride of elektrische wagen ontvangt de klant een unieke code die online op het platform van treedom.net moet worden geactiveerd. Zo kan men een boom van het FCA Bank-bos adopteren en bijdragen aan het verbeteren en beschermen van het milieu en het verminderen van CO2-uitstoot.

De geselecteerde boom zal geplant worden door boeren in verschillende delen van de wereld, met name in Afrika en Latijns-Amerika, zij zullen voor de boom zorgen en voordeel halen uit de vruchten. De klant zal exact weten waar hij staat, kan de boom een naam geven en zijn verhaal volgen aan de hand van online updates. De “boom aan boord” campagne zal een vicieuze cirkel ontwikkelen, met positieve impact op ecologisch, economisch en sociaal vlak, en zal van tijd tot tijd de ontwikkeling van de betrokken lokale bevolking stimuleren.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Stellantis & You Meiser 1030 Schaarbeek
Stellantis & You Drogenbos 1620 Drogenbos
Stellantis & You Wijnegem 2110 Wijnegem
Van Mossel Van Kelst Aarschot 3200 Aarschot
Van Mossel Hasselt 3500 Hasselt
Van Mossel Sint-Truiden 3800 Sint-Truiden
Van Mossel Bree 3960 Bree
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine