FCA Bank Belgium en Treedom lanceren actie “Boom aan boord”

FCA Bank en Fiat gaan een partnership aan met Treedom, het eerste platform wereldwijd dat het mogelijk maakt om een boom online te planten en zijn verhaal te volgen. Zo ontstond de campagne “Boom aan boord”, waarbij een boom wordt geplant voor elke gefinancierde hybride of elektrische wagen.

Het project werd gelanceerd ter gelegenheid van de lancering van de Nieuwe Fiat 500 3+1. Het maakt deel uit van een groter partnership tussen Treedom en FCA Bank waardoor bossen ontstonden met in totaal 14.000 bomen in landen zoals Kenia, Madagaskar, Kameroen en Ecuador.

Het mechanisme is zeer eenvoudig. Voor elk financieringscontract afgesloten voor een hybride of elektrische wagen ontvangt de klant een unieke code die online op het platform van treedom.net moet worden geactiveerd. Zo kan men een boom van het FCA Bank-bos adopteren en bijdragen aan het verbeteren en beschermen van het milieu en het verminderen van CO2-uitstoot.

De geselecteerde boom zal geplant worden door boeren in verschillende delen van de wereld, met name in Afrika en Latijns-Amerika, zij zullen voor de boom zorgen en voordeel halen uit de vruchten. De klant zal exact weten waar hij staat, kan de boom een naam geven en zijn verhaal volgen aan de hand van online updates. De “boom aan boord” campagne zal een vicieuze cirkel ontwikkelen, met positieve impact op ecologisch, economisch en sociaal vlak, en zal van tijd tot tijd de ontwikkeling van de betrokken lokale bevolking stimuleren.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Motor Village Brussels 1030 Schaarbeek
De Linde 2630 Aartselaar
Van Mossel / Bruyninx 3500 Hasselt
Van Mossel / Bruyninx 3900 Pelt
Auto Lana 4040 Herstal
Gent Motors West 9870 Zulte
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending