FEBIAC schenkt een cheque ter waarde van 31.247 euro aan Make-A-Wish!

FEBIAC Make-A-Wish-w800-h600Tijdens de laatste drie dagen van het Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen en Moto’s, dat van 11 tot 20 januari liep in Brussels EXPO, heeft FEBIAC de tentoonstelling “Dream Cars for Wishes” georganiseerd.

Deze exclusieve tentoonstelling van droomwagens mocht 18.500 bezoekers ontvangen die een vijftigtal van de meest prestigieuze wagens ter wereld kwamen bewonderen en die tegelijk ook een steentje hebben bijgedragen aan de vereniging Make-A-Wish. De opbrengst van dit initiatief werd zopas door FEBIAC overgemaakt aan de caritatieve vereniging.

Het is in het Huis van de Automobiel – waar FEBIAC haar kantoren heeft – dat Jacky Mouligneau, voorzitter van het organiserend comité van de Salons, en Pierre Lalmand, die op 15 februari jongstleden werd aangesteld tot nieuwe Directeur-generaal van de Salons van Brussel, een cheque ter waarde van 31.247 euro hebben overhandigd aan Dolores Van Haelen en Carine Capelle, de voorzitsters van respectievelijk Make-A-Wish Sud en Make-A-Wish Vlaanderen.

FEBIAC had immers beslist om ook bij deze tweede editie van het dream car-salon de opbrengst integraal over te maken aan de vereniging Make-A-Wish, die zich inzet om de dromen van ernstig zieke kinderen te verwezenlijken.

“Het is met heel veel vreugde dat wij deze cheque overhandigen aan Make-A-Wish Sud en Make-A-Wish Vlaanderen, bevestigde Pierre Lalmand. De som die wij dankzij deze tentoonstelling Dream Cars hebben kunnen bijeenbrengen, zal toelaten om de dromen van een vijftiental kinderen te doen uitkomen. Dat maakt ons erg trots en gelukkig.”

FEBIAC houdt er aan om iedereen te bedanken die deze het mee mogelijk heeft gemaakt om “Dream Cars for Wishes” te verwezenlijken. Wij geven alle liefhebbers van droomwagens graag nu al afspraak voor januari 2015 voor de derde editie van de expo Dream Cars. Ook dan wordt dat een moment van wegdromen voor al onze bezoekers, en ook dan zal de opbrengst ten goede komen aan een caritatieve vereniging.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto