Feestelijke levering van J&T Autolease aan BTV

Van links naar rechts: Winny Schools (BTV), Olivier Jacobs (Joos Consulting), Marc Verschuere (BTV), Marc Van den Kerkhof (CCO Van Mossel Belgium), Philippe Delande (Van Mossel Van Kelst Aarschot), Jo Groven (J&T Autolease).

BTV (Bureau Techniek Verbrugghen), een vaste klant van J&T Autolease, heeft onlangs 18 nieuwe voertuigen ontvangen voor de medewerkers van haar kantoor in Antwerpen. Maar liefst 134 van de meer dan 350 voertuigen die BTV van J&T Autolease leaset, worden vervangen. In samenwerking met dealer Van Mossel Van Kelst Aarschot organiseerde de leasemaatschappij de levering van deze wagens op verschillende Van Mossel-locaties in België, zodat elke medewerker zijn of haar gloednieuwe wagen steeds in de buurt van het BTV-kantoor in ontvangst kan nemen.

Een gedetailleerde presentatie van de Peugeot 308 SW en de nodige administratieve formaliteiten vonden plaats in een ontspannen sfeer bij Van Mossel Trucks Deurne, met de aanwezigheid van een foodtruck die warme koffie serveerde.

#Fleet Dealers #Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview