Autovista Benelux NV

Koloniënstraat 56
1000 Brussel

Tel 02 672 34 64
info@eurotaxglass.be

www.eurotax.be

Maatschappij

Actief sinds 1960
Personeel:

  • Europa : 700
  • Wereld : 750
Contact

Michel Van Ester
Key Account Manager Belux
Tel: +32 471 38 47 01
E-mail: michel.vanester@autovistagroup.com

Daphné De Rop
Key Account Manager Belux
Tel: +32 492 59 90 38
E-mail: daphne.derop@autovistagroup.com

 

Management

Country Manager Belux
Alain Peers
Tel: +32 475 98 32 91
E-mail: alain.peers@autovistagroup.com

Producten en diensten

Eurotax, Europese Automotive Business Intelligence Specialist. Identificeren, valoriseren en het met precisie voorzien van restwaarden van voertuigen : de sleutel om uw rentabiliteit te garanderen. Wij voorzien u van bruto gegevens, tools en adviezen om u bij te staan in het complete proces, gaande van de configuratie, via de bestelling tot de wederverkoop van uw voertuig.
Onze restwaarde-gerelateerde producten laten u toe om op continue basis de waarde van uw vloot aan te passen en te actualiseren.

  • Uw vloot op continue basis bijstellen en opvolgen
  • Actuele en toekomstige risico’s van uw vloot beheren door een continue waken over de restwaarden van elk voertuig in uw vloot
  • Snel en eenvoudig de huidige waarden en forecasts van uw vloot vergelijken, in uw land, of binnen heel Europa
  • U beschikt over informative die u nodig heeft om de juiste, gefundeerde beslissingen te nemen.

Onze gegevens vormen de basis van onze producten. Gegevens van hoge kwaliteit m.b.t. tarificatie. Ze laten u een preciese configuratie en identificatie toe. Onze gegevens en tools kunnen gebruikt worden als  uitbreiding op uw systemen, producten en online applicaties. Dit steeds gebaseerd op betrouwbare en preciese informatie die u toestaat gefundeerde beslissingen te nemen. Daarenboven is dagelijkse aanlevering van deze informatie mogelijk, waardoor u steeds over de meest recente marktinformatie
beschikt.
Sinds 2014 en sinds de commercialisatie van het nieuwe programma “dagprijs” is aan verschillende spelers op de markt de mogelijkheid geboden om te genieten van de toepassingen “spotprice” en “radar” in ons waardebepalingsprogramma. Hierdoor wordt de winstmarge en de doorlooptijd van 2de handswagens bevorderd.

Door de commercialisatie van de “VIN” module in 2016 wordt de perfecte identificatie van de voertuigen mogelijk gemaakt. Deze module biedt de mogelijkheid aan om de standaard en optionele uitrustingen, op de over te nemen voertuigen, te identificeren waardoor de waardebepaling accurater kan verlopen.

In de loop van 2019 zijn het aantal beschikbare merken in deze “VIN” module toegenomen en werden nieuwe mogelijkheden toegevoegd om u nog beter te ondersteunen in uw dagelijkse uitdagingen.

Vervolgens hebben we ook ons product ERE, Eurotax Repair Estimate. Deze tool stelt u volledig in staat om een schadecalculatie op te maken en dit voor alle merken en kan dus heel nuttig zijn voor de expertises bij het indienen van een voertuig of bij bedrijven die werken met self-insurance.

Vanaf het voorjaar 2020 zullen we ook onze WLTP Web Service kunnen uitrollen. Deze webservice stelt u in staat om de exacte WLTP waarde op te zoeken van een reeds geconfigureerd voertuig en dit zowel voor personenwagens als bestelwagens.

Daarnaast kunnen we ook een nieuw product voorstellen dat vanaf begin 2020 beschikbaar zal worden: PMR of Performance Management Report.

Dit product is de perfecte tool voor Risk Management op vlak van residuele waardes voor OEM’s, leasingmaatschappijen en grote dealergroepen, kan daarnaast ook operationeel gebruikt worden door de verkopers en used car verkopers en uiteraard door de Remarketing divisie. Vervolgens is er ook een mogelijkheid om heel jonge wagens te valoriseren waardoor dit ook een heel handige tool is voor de korte termijn verhuurmaatschappijen.

Naar aanleiding van de groeiende digitalisatie zal Autovista Benelux zich meer en meer hierop toeleggen waardoor het tijdperk van de geprinte toepassingen tot het verleden behoort. Hierdoor zal de modernisering binnenin Autovista Benelux nog verder benadrukt worden.

Samenwerken met Autovista Benelux betekent concreet :

tijdsbesparing – risicobeheer – rentabiliteitsverhoging

Pin It on Pinterest