BCA Autoveiling

https://www.bca.com/

Gegevens

Adres
Leuvensesteenweg 643 bus 27B
1930 Zaventem
Website
https://www.bca.com/

E-mail
luciano.jannone@bca.com
Maatschappij

Vennootschapsvorm: NV
BTW: BE 0451 756 120
Kapitaal: € 61.500
Actief in België sinds 1993

Contact

Luciano Jannone
Head of Sales & Business Development
+32 (0) 472 90 34 02
luciano.jannone@bca.com

Informatie

Management

General Manager
Sophie Tombeur

Finance Director
Jérôme Jessin

Commerciële organisatie

BCA is aanwezig in 14 landen : België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Portugal, Zwitserland, Polen.

Activiteiten

BCA Group is de Europese leider in de verkoop van gebruikte voertuigen aan professionals. De BCA-groep brengt sinds 1946 verkopers en kopers van gebruikte voertuigen samen en verkoopt bijna 1,8 miljoen gebruikte voertuigen in meer dan 50 landen via haar 14 nationale dochterondernemingen. Als een echte marktplaats controleert BCA Group de volledige remarketingketen van tweedehandsvoertuigen dankzij haar aanbod en diensten. Het bedrijf heeft de meest geavanceerde technologieën geïntegreerd om zijn partners de beste beheerssystemen voor hun voertuigen te bieden. Het bouwt op maat gemaakte oplossingen voor fabrikanten, korte- en langetermijn verhuurbedrijven, distributiegroepen, elektrische voertuig-specialisten en auto-adverteerders, zoals: online offerte, transport en opslag, voorraadbeheer, inspectie, herconditionerig, wederverkoop op bca.com en aflevering alsook creatie van white label B²B-marktplaatsen.

Producten en diensten

  • MarketPrice – dienst om de overname bij de dealer of op afstand te vergemakkelijken, met een inspectiemodule en de weergave van een overnameprijs in combinatie met een marktprijswaardering (pc en mobiele applicatie).
  • Herconditionerings-centra voor gebruikte voertuigen(CRVO); reeds enkele duizenden tweedehands voertuigen gereconditioneerd
  • Proovstation: automatisch voertuiginspectie-portaal.
  • Fleet Control Monitor (FCM), beheertool voor gecentraliseerde, flexibele en gepersonaliseerde remarketing (600.000 voertuigen beheerd door FCM in Europa).
  • Ontwikkeling en levering van een white label marktplaats voor de wederverkoop van gebruikte voertuigen, een oplossing die standaard is geïntegreerd in FCM.
  • Wederverkoop van gebruikte voertuigen op bca.com.
  • Andere remarketingdiensten voor gebruikte auto’s – ophaling, waardebepaling van voertuigen, prijsstelling van de voorraad gebruikte auto’s, inspectie aan het einde van het contract, levering.

Referenties

Nissan
Tesla
Alphabet