MisterGreen Lease BVBA


Gegevens

Adres
De Kleetlaan 4
1831 Machelen
Website

E-mail
support@mistergreenlease.be
Telefoon
+32 471 89 16 62
Maatschappij

Vennootschapsvorm : BVBA
BTW: BE 0720.655.461
Actief in België sinds : 13 Februari 2019
Aandeelhouders : MisterGreen Lease Holding

Contact

Frédéric Jacoby
Country Manager België
+32 471 89 16 62
fred@mistergreenlease.be

David Deroije
Account Manager
+32 470 57 74 38
david@mistergreenlease.be

Informatie

Management

Directie
Frédéric Jacoby

CEO
Caroline Asselbergs – Van Dijl

Commercieel Directeur
Frédéric Jacoby

Administratief & Financieel Directeur
Barthold IJssel de Schepper

Commerciële organisatie

MisterGreen Lease BVBA is onderdeel van MisterGreen Electric Lease. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland. Op dit moment is er zo’n 60 man werkzaam. MisterGreen onderscheidt zich omdat het gespecialiseerd is in Elektrische voertuigen, met een specifieke focus op Tesla’s. Het kantoor in België heeft kennis en ervaring van de Belgische (lease)markt, en hebben allemaal bij Tesla gewerkt.
Als gevolg, kunnen zij alle vragen beantwoorden en uw transitie naar duurzaam rijden vereenvoudigen.

Activiteiten

De missie van MisterGreen is de overgang naar duurzame mobiliteit versnellen door flexibele, betaalbare en duurzame financieringsoplossingen voor 100% elektrische voertuigen aan te bieden en daarmee fossiele brandstoffen uit de wereld te verbannen.

Naast de focus op volledig elektrisch vervoer onderscheidt MisterGreen zich nog op een ander punt. Je kunt namelijk volledig online en binnen 5 minuten vanaf je smartphone een auto samenstellen en een leasecontract afsluiten. Dus geen gedoe meer met papier en lange sales trajecten.

Dankzij 12 jaar ervaring in elektromobiliteit is MisterGreen Lease de meest geschikte partner om de transitie naar duurzaam mobiliteit te ondersteunen.

Producten en diensten

MisterGreen biedt operationele leasing oplossingen, voornamelijk op Tesla voertuigen. Ons aanbod breidt in de toekomst uit op basis van de nieuwe voertuigen, die op de markt worden gelanceerd. Deze voertuigen zullen wel in lijn met onze selectiecriteria moeten zijn. Dit om zeker te zijn dat als een bestuurder voor een elektrische auto kiest, hij nooit meer met een diesel- ofwel benzinewagen wil rijden.