Gegevens

Adres
Interescautlaan 100 Bus 2.12
2627 Schelde
Website
http://www.stroohm.be
E-mail
info@stroohm.be
Telefoon
03 349 26 49
Maatschappij

Vennootschap vorm bvba
BTW: BE.0716.755.863
Actief in België sinds : 2017
Personeel : >50

Contact

Bart Massin 
Managing Partner
0492/53.99.52
Bart@stroohm.be

Informatie

Management

Consultancy & Fleet services
Matthias Soetewey
fleet.services@stroohm.be

Laad infrastructuur
Nick Bols
Nick@stroohm-services.be

Activiteiten

Stroohm ondersteunt bedrijven in hun transitie naar elektrische mobiliteit. We leveren onafhankelijke advies en voeren installaties uit van laadoplossingen voor professionele vloten. Stroohm is dankzij zijn expertise in de energiesector een partij die ruimer kijkt dan de fleet of de laadpaal, maar ook de energiekost optimaliseert en het beschikbare elektrisch vermogen in rekening neemt. Zo wordt een realistische implementatie uitgevoerd.

Producten en diensten

Fleet Services
Volledige projectbegeleiding zowel strategisch, fiscale TCO berekeningen, implementatie ondersteuning, trainin-gen alsook herschrijven van de Carpolicy voor elektrisch rijden.

Laad infrastructuur
Stroohm is gecertifieerd voor verkoop en installatie van volgende merken EVBOX, NewMotion, Alfen, Powerdale, Zappi en Webasto. Dit zijn allen bekende A-merken met een bewezen betrouwbaarheid op lange termijn en een grote afzetmarkt die continuïteit en ondersteuning op lange termijn garandeert. Stroohm beschikt over een eigen onafhankelijke backoffice en laadpasjes die de hoogste beschikbare dekking garanderen in Europa Automatische facturatie en terugbetaling van thuisverbruik aan werknemers rekening houdend de werkelijke energieprijzen per gewest. Een eigen onderhoudsteam die snel en adequaat kan tussenkomen om defecten te herstellen.

Referenties

Referenties kunnen opgevraagd worden via bart@stroohm.be om GDPR compliant te zijn. Stroohm is actief voor de grotere fleet klanten en behoort tot de top 3 grootste marktpartijen