Gegevens

Adres
Eksaardserijweg 250
9041 Gent
Website
https://www.terbergbusinessmobility.be
https://justlease.be/
E-mail
support@terbergbusinessmobility.be
Telefoon
0032 9 298 03 70
Maatschappij

Ondernemingsnr: BTW BE 0688.886.179
Actief in Nederland sinds: 1970
Actief in België sinds: 2018
Aandeelhouder: Terberg Business Lease Group B.V. en Terberg Group B.V.

Contact

Erwin Coesens
General Manager
e.coesens@terbergbusinessmobility.be

 

Informatie

Management

General Manager
Erwin Coesens
00 32 475 95 96 00

Luc Vanderkinderen
Operations & Finance Manager
00 32 479 54 90 70

Contact

Erwin Coesens
General Manager

Wouter Opdenbergh
Sales

Activiteiten

U zoekt een betrokken leasemaatschappij die weet wat ondernemers beweegt. Nu en in de toekomst. Terberg Business Mobility zorgt ervoor dat de mobiliteit van u en uw medewerkers is gewaarborgd. Op een innovatieve manier die past bij uw doelen, bedrijfsvoering en ambities. Kostenefficiënt en duurzaam.

Waarom Terberg Business Mobility?

Persoonlijk en klantgericht
Wij staan voor u klaar
Meer flexibiliteit, kostenbesparing en duurzaamheid
Innovatief gebruik van data en technologie

Van iedereen een auto naar iedereen mobiel

We willen allemaal mobiel zijn. Zakelijk en privé. Op een manier die bij ons past. De auto speelt daarbij een belangrijk rol, maar is geen heilige koe meer. En dat is prima. Want door breder naar mobiliteit te kijken, houden we onze steden leefbaar en staan we minder lang in de file. Daar heeft iedereen baat bij.

Wij organiseren persoonlijk en flexibel vervoer met meer keuzevrijheid. We geloven in de kracht van delen en in slim combineren van verschillende vormen van (elektrisch) vervoer. We zetten vol in op service, data en innovatie. Zo komen we zo tot individuele en duurzame mobiliteitsoplossingen die echt voor u werken.

Producten en diensten

  • Operationele leasing
  • Specialist in Flexibele oplossingen voor u en uw medewerkers
  • Total Cost of Ownership ( TCO ) benadering/analyse
  • Oplossingen voor laadinfrastructuur / laadpassen
  • De specialist in private lease via ons label Justlease

Referenties

De Terberg Group

Al meer dan 150 jaar actief in de automotive branche en een bevlogen familliebedrijf. Met 28 werkmaatschappijen in 9 landen en 2.800 medewerkers is de Terberg Group één van de grootste onafhankelijke leveranciers van specialistische voertuigen. Terberg Group focust op innovatie, transformatie en waardecreatie.

Terberg Business Lease Group (TBLG)

Medio 2019 is Terberg Business Lease Group ontstaan uit een fusie van Terberg Leasing en Business Lease Nederland. Van oudsher familiebedrijven met een solide staat van dienst op het gebied van leasen, vervoer en mobiliteit. Ons doel is onze klanten mobiel te houden op een slimme, innovatieve en duurzame manier. Dat vraagt van ons dat we meebewegen met de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit én met de behoeften van onze opdrachtgevers.

Om dit nog beter te kunnen doen, besloten we de krachten te bundelen in Terberg Business Lease Group, met daaronder onze labels Terberg Business Mobility, Privatelease.com, Justlease en Personal Car Lease. Met elkaar hebben wij bijna 50.000 leaseauto’s en staan we op 6 in de Top-10 van leasemaatschappijen in Nederland.

De maatschappelijke discussie omtrent mobiliteit wordt breed gevoerd en hebben we te maken met een grotere rol van duurzaamheid bij klanten, toch mobiel wil blijven – met of zonder auto. Digitalisatie speelt hierbij een grote rol en daar zet de Terberg Business Lease Group zwaar op in.

Vind hier uw nieuwe bedrijfswagen!