fbpx

The NewMotion BVBA

Regentlaan 37-40
1000 Brussel

Tel +3225881251
klantenservice@newmotion.com

www.newmotion.com

Maatschappij

Venootschaps vorm: BVBA
BTW: BE 0699495902
Actief in België sinds : september 2018
Aandeelhouders : Shell

Contact

Naam : Guus De Geyndt
Functie : Key Account Manager
Tel : +32 3 808 19 13
E-mail : g.degeyndt@newmotion.com

Management

Generaal Directeur : Sytse Zuidema
Commercieel Directeur : Herman Keijsers
Administratief & Financieel Directeur : Marit Eshuis

Activiteiten

NewMotion – opgericht in 2009 – is Europa’s grootste aanbieder van slimme en veilige (laad)oplossingen voor elektrisch rijden. De onderneming wil elektrisch rijden eenvoudig en toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen, ongeacht hun lifestyle, bedrijf, type auto of budget. NewMotion biedt onder andere slimme laadpalen, een mobiele app en een laadpas. New Motion is in 2017 overgenomen door Shell.

Producten en diensten

Netwerk, App & laadpas
NewMotion heeft een omvangrijk Europees laadnetwerk, met ruim 80.000 laadpunten in 28 landen. Laadlocaties zijn eenvoudig te vinden door gebruik te maken van een speciale app. Daarbij is ook direct inzichtelijk wat de geschatte laadkosten per locatie zijn. De app geeft bovendien realtime inzicht in de voortgang van het opladen. Het starten van een laadsessie kan ook met de NewMotion laadpas. Daarvan zijn er inmiddels al ruim 147.500
geregistreerd.

Slimme laadpunten op thuis- & bedrijfslocaties
NewMotion onderscheidt zich van andere aanbieders in de markt door haar full-service benadering. Dat betekent dat zij zich niet beperkt tot het leveren van laadpalen – de hardware – maar haar klanten voorziet van verschillende diensten om elektrisch rijden comfortabel, eenvoudig en kosten efficiënt te maken. NewMotion levert veilige, cloud-connected laadpalen in combinatie met slimme diensten voor ieder type woning. De laadpalen zijn weerbestendig en geschikt voor ieder type auto. Zij kunnen bovendien eenvoudig worden beheerd via een online gebruikersportal, waar bijvoorbeeld alle laadgegevens worden bijgehouden en realtime inzicht wordt gegeven in stroomverbruik. Ook kan worden ingesteld dat automatisch een vergoeding wordt ontvangen
van de werkgever of het eigen bedrijf na iedere laadbeurt aan huis. Met de laadpas en app kan een elektrische auto in heel Europa worden opgeladen. Naast particulieren bedient NewMotion met haar cloud-verbonden laadpalen en intelligente laadservices organisaties van iedere omvang, zoals ondernemingen met één of meerdere vestigingen, woningbouwverenigingen, gemeenten, parkeercomplexen, leasebedrijven en autofabrikanten.
Laadlocaties worden ingericht op basis van de specifieke wensen en behoeften van een bedrijf. Via het online gebruikersportal hebben zij een gedetailleerd inzicht in de laadgegevens van iedere individuele gebruiker. Ook kunnen e-mail notificaties over de status van laadpalen worden ontvangen. Laadlocaties zijn toekomstbestendig door het zogenaamde Dynamic Power Solutions, wat uitbreiding van laadlocaties eenvoudig maakt.

Referenties

Om op termijn een volledige transitie te kunnen maken naar elektrisch rijden, is het aangaan van samenwerkingen een randvoorwaarde in de visie van NewMotion. Ons groeiende netwerk van partners bestaat nu uit: Ahold, APCOA, Arval, AVA, Coca-Cola, Deloitte, IKEA, Q-Park, Shell en Total. Onze partners uit de auto-industrie zijn: Daimler, Jaguar Land Rover, Kia, Mitsubishi, Nissan, Opel en Uber.

Pin It on Pinterest