TraXall Belgium

Zandvoortstraat 45
2800 Mechelen

Tel +32 15 40 43 00
info@traxall.be

www.traxall.be
www.traxallinternational.com

Maatschappij

Venootschaps vorm: BVBA
BTW: BE 0810.393.824
Actief in België sinds : 2009
Personeel : 22

Contact

Farrah Pedrido
Sales Manager
Tel : +32 473 928 145
E-mail : farrah.pedrido@traxall.be

Management

Managing Director : Leomont Wouda
Manager Operations : Frank Engelen
Sales Manager: Farrah Pedrido

Activiteiten

Local Management – Global View

Leading business process outsourcing partner in Fleet & Mobility Management met een sterke focus op vereenvouding en automatisaties van interne processen, kostenbeheersing en medewerkerstevredenheid.

TraXall biedt een brede waaier aan diensten in alle markten, waaronder fleet administratie en beheer, cafetariaplannen (Flex Rewarding), ondersteuning bij RFP’s, strategisch advies, duurzame projecten en begeleiding in de omschakeling naar alternatieve motorisaties en mobiliteit.

 

Producten en diensten

FULL OUTSOURCING:

Een allesomvattend, op maat van de klant totaalpakket. Als centraal aanspreekpunt zorgt TraXall voor een maximale ontzorging bij alle betrokken partijen op gebied van vlootbeheer en mobiliteit.

PROCESS MANAGEMENT:

Bestel beheer: volledig geautomatiseerd bestelproces tot en met de levering van de wagen, fiets en overige mobiliteitsoplossingen. Begeleiden van medewerkers in de car configurator aan de hand van de bedrijfspolicy. Laagste prijs garantie door een continue multibidding van de gekozen assets bij de verschillende geselecteerde leveranciers.

Bestuurders helpdesk
Contract beheer
Database & kwaliteitsbeheer
Kostenbeheerproces
Tankkaart beheer
Leveranciersbeheer
Rapportage
Strategisch account management: opvolgen van markttendensen, kosten analyse, pro actief advies, continue proces optimalisatie en change management.

TOOLS:

Ter ondersteuning van ons vlootbeheer processen en geconnecteerd met de markt

TraX-it: Eigen ontwikkeld online fleet management systeem, waarvan onderstaande deel uitmaken

  • Car Configurator:  op basis van een vaste wagenlijst en/of TCO budget
  • Mobility Cube: bestellen en rapporteren van verschillende mobiliteitsoplossingen aan de hand van het mobiliteitsbudget
  • Driver (Mobile) Portal: Klant specifieke inhoud op basis van de noden en verwachtingen
  • Cost Control: consolidatie, verwerkingen en controle van de factuurdetails aan de hand van de analytische structuur van de klant
  • Reporting: Moduleerbare en automatische rapportage op maat van de klant

CONSULTANCY:

Opzetten, begeleiden en analyseren van verschillende projecten (vb. vergroening van de vloot, elektrificatie incl laadinfrastructuur, car policy reviews, mobiliteitsoplossingen,…)

 

Commerciële organisatie

TraXall International, waarvan TraXall België deel uitmaakt, is de enige onafhankelijke globale marktleider in fleet & mobility managament. Het hoofdkantoor bevindt zich in UK. De groep beheert een 300-tal klanten (168.000 auto’s in beheer) verspreid over verschillende markten in Europa en Latijns Amerika.

Referenties

TraXall Belgium beheert meer dan 15 000 contracten in full outsourcing bij (internationale) bedrijven over alle sectoren heen.

Pin It on Pinterest