WEX Europe Services (BE) BV

Gegevens

Adres
Marsveldplein 5
1050 Elsene
Website
Maatschappij

Vennootschapsvorm: BV
Ondernemingsnr: BTW BE 0547 665 760

Informatie

Activiteiten

WEX is een wereldwijde leider in financiële technologieoplossingen. Wij vereenvoudigen de complexiteit van betalingssystemen op verschillende continenten en in verschillende sectoren, met gespecialiseerde oplossingen voor Fleet, Corporate Payments en Benefits.

Tankkaarten en fleet management-oplossingen zijn één van onze belangrijkste activiteiten. Veel bedrijven over de hele wereld werken met WEX vanwege onze expertise, kwaliteit, klantgerichtheid en onze inzet voor innovatie.

Producten en diensten

Esso CardTM

Profiteer van besparingen op Esso Synergy-brandstof en een eenvoudige administratie wanneer u uw zakelijke brandstofkosten beheert met Esso Card™. We bieden nu ook de mogelijkheid om te betalen voor het opladen van elektrische voertuigen (EV) via onze nieuwste samenwerking met ChargePoint.

Met toegang tot een reeks oplossingen die ontworpen zijn om het beheer van uw wagenpark eenvoudiger dan ooit te maken. Plan uw route en vind het dichtstbijzijnde Esso tankstation met onze e-route applicatie. Brandstofkaart- en EV-betalingen op één gecombineerde factuur, beheerd via ons efficiënte online klantenportaal.. Profiteer van toegang tot Eco Miles voor bedrijven die iets willen doen aan hun CO2 -voetafdruk. Kies ervoor om tolbetaling mogelijk te maken of voeg WEX Telematics toe voor geavanceerde voertuigvolgsystemen die volledig zijn geïntegreerd met Esso Card™. Er is een pakket dat geschikt is voor uw bedrijf, ongeacht de omvang van uw wagenpark.

Esso Card™ wordt geaccepteerd bij 700+ tankstations, waaronder Esso- en Shell-stations in België en er zijn meer dan 13.300+ locaties in Europa waar Esso Card™ wordt geaccepteerd, wat betekent dat u nooit ver van uw volgende tankbeurt verwijderd bent!

GO tankkaart

De zakelijke GO tankkaart zorgt voor een gemakkelijke administratie, besparing op uw tankbeurten en controle over de brandstofkosten. Hoe klein of groot uw bedrijf ook is.

Tank bij 1.460 tankstations in België van o.a. Texaco, Esso, Q8, Gabriëls-Power, Maes en G&V en maar liefst 6.050 in Europa. Ook specifieke truckstations zijn beschikbaar. Met de gratis GO tankkaart app vindt u makkelijk alle tankstations in het GO netwerk. De app wordt dagelijks geüpdatet.

Tank schonere brandstoffen of kies voor onze CO2-compensatieservice. Per facturatieperiode ontvangt u een heldere factuur per land. Inclusief een overzicht van al uw transacties, handig gerangschikt per afdeling en per tankkaart. Met uw GO tankkaart is meer mogelijk dan tanken. Ontdek onze optionele diensten zoals carwash, of aankoop autoproducten zoals bv motorolie en ruitenwissersvloeistof.