Gegevens

Maatschappij

Vennootschapsvorm: BV
Ondernemingsnr: BTW BE 0547 665 760

Contact

GO tankkaart
Tel: 02 808 29 28
gocard.be@wexinc.com
www.GoTankkaart.be

Esso Card
Tel: 0800 94918
essocard.bel@wexeuropeservices.com
www.essocard.com

Informatie

Contact

GO tankkaart
Tel: 02 808 29 28
gocard.be@wexinc.com
www.GoTankkaart.be

Esso Card
Tel: 0800 94918
essocard.bel@wexeuropeservices.com
www.essocard.com

Activiteiten

WEX is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van financiële technologie in een breed spectrum van sectoren, waaronder fleet, reizen en gezondheidszorg.

Tankkaarten en fleet management-oplossingen zijn één van onze belangrijkste activiteiten. Veel bedrijven over de hele wereld werken met WEX vanwege onze expertise, kwaliteit, klantgerichtheid en onze inzet voor innovatie.

Producten en diensten

Esso CardTM 

Profiteer van besparingen op Esso Synergy-brandstof en een eenvoudige administratie wanneer u uw zakelijke brandstofkosten beheert met Esso Card™.

Met toegang tot een reeks oplossingen die ontworpen zijn om het beheer van uw wagenpark eenvoudiger dan ooit te maken. Plan uw route en vind het dichtstbijzijnde Esso tankstation met e-route. Beheer uw account met ons efficiënte online klantenportaal. Profiteer van toegang tot Eco Miles voor bedrijven die iets willen doen aan hun CO 2 -voetafdruk. Kies ervoor om tolbetaling mogelijk te maken of voeg WEX Telematics toe voor geavanceerde voertuigvolgsystemen die volledig zijn geïntegreerd met Esso Card™. Er is een pakket dat geschikt is voor uw bedrijf, ongeacht de omvang van uw wagenpark.

Esso Card™ wordt geaccepteerd bij 670 tankstations, waaronder Esso- en Shell-stations in België en er zijn meer dan 13.250 locaties in Europa waar Esso Card™ wordt geaccepteerd, wat betekent dat u nooit ver van uw volgende tankbeurt verwijderd bent!

 GO tankkaart

De zakelijke GO tankkaart zorgt voor een gemakkelijke administratie, besparing op uw tankbeurten en controle over de brandstofkosten. Hoe klein of groot uw bedrijf ook is.

Tank bij 1.610 tankstations in België van o.a. Esso, Texaco, Q8, Gabriëls-Power, Maes, G&V en Lukoil en maar liefst 6.130 in Europa. Ook truckstations. Met de gratis GO tankkaart app vindt u makkelijk alle tankstations in het GO netwerk. De app wordt dagelijks geüpdatet.

Tank schonere brandstoffen of kies voor onze CO2-compensatieservice. Nieuw in 2022: een geïntegreerde EV-laadoplossing, ideaal voor gemengde wagenparken. Per facturatieperiode ontvangt u een heldere factuur per land. Inclusief een overzicht van al uw transacties, handig gerangschikt per afdeling en per tankkaart. Met de gratis GO tankkaart app vindt u makkelijk alle tankstations in het GO netwerk. De app wordt dagelijks geüpdatet. Met uw GO tankkaart is meer mogelijk dan tanken. Ontdek onze optionele diensten zoals carwash, aankoop autoproducten zoals bv motorolie en ruitenwissersvloeistof en CO2-compensatie.

Vind hier uw nieuwe bedrijfswagen!