Aalst Motors

info@aalstmotors.be
http://www.aalstmotors.be

Tel 053 21 01 01

Aalst Motors - Showroom
Dendermondse Stwg 196
9300 Aalst

BTW BE 0454 370 863

Aalst Motors – Atelier
Hekkestraat 43B
9308 Hofstade

Contact

Algemeen Directeur/Zaakvoerder

Filip Steppe
053 21 01 01
0475 56 84 43
filip.steppe@aalstmotors.be

Commercieel Directeur

Jochen Heyman
053 76 11 80
jochen.heyman@aalstmotors.be

Premium service aan een eerlijke prijs

Aalst Motors is sedert begin 2016 verantwoordelijk voor alle merken van de FCA-groep en vormt hiermee meteen een zeer volledige speler.

Met deze merken en hun nieuwste modellen heeft Aalst Motors voor u het complete gamma in huis om binnen elk segment de ideale oplossing te bieden. Wat denkt u van de functionele Fiat Tipo, de bloedmooie Alfa Romeo Giulia en Stelvio of de karaktervolle Jeep Renegade en gloednieuwe Compass?

Met meer dan 30 jaar dienst bij een ander premium merk, is de familie Steppe niet onervaren met de specifieke vereisten van de Fleet-wereld. Met de slogan, de specialisatie voor Alfa Romeo 4C en QV, en de aanwezige ervaring als speerpunten, bleven enkele belangrijke fleetdeals met grote en middelgrote ondernemingen dan ook niet achterwege.

Of u nu opteert om ons in onze ruime showroom te bezoeken of er eerder voor kiest dat wij bij u op uw bedrijf langskomen, steeds staan onze commerciële medewerkers u persoonlijk bij in de verkoop, door u te helpen bij de ideale keuze van uw wagen of wagenpark via een deskundige uitleg, overtuigende proefrit, bijstand in TCO en opmaak van SLA. Daarnaast treden we graag op als aanspreekpunt voor de verzekerings-, lease- en financieringsmaatschappijen.

Ook in de naverkoop zullen onze medewerkers u persoonlijk bijstaan en ontzorgen. In een ruim en volledig uitgerust atelier zorgen onze technisch geschoolde mensen voor alle onderhoud en herstellingen aan uw wagen.

Tot slot kunnen we u nu al onthullen dat in 2019 een gloednieuwe concessie zal gebouwd worden, gelegen langs de E40, zodat een vlotte bereikbaarheid kan gegarandeerd worden.

Wij kijken er allen naar uit om ook u als klant en als partner te mogen verwelkomen.

 


Recent news