De Rocker Wetteren

verkoop@derocker.be
www.derocker.be

Tel 09 252 11 20

Showroom en Atelier
Brusselsesteenweg 89-91
9230 Wetteren

BTW BE 0416.738.130

Contact

Algemeen Directeur

Filip Steppe
053 51 11 69
0475 56 84 43
filip.steppe@derocker.be

Commercieel Directeur Wetteren

Wim Claeys
09 272 62 80
wim.claeys@derocker.be

Bijkomende informatie

Extra vestiging

Alfa Romeo – Aalst Motors

De Rocker Wetteren en Aalst Motors: “Een match made in heaven!”

Premium Service aan een eerlijke prijs

Reeds 70 jaar kan iedereen uit Wetteren en weide omstreken bij Garage De Rocker terecht voor zijn Fiat personen- of bedrijfswagen. Later werd daar ook Alfa Romeo aan toegevoegd en sinds kort kan je er ook Jeep ontdekken. Samen met Aalst Motors dat sedert 2016 ook alle merken van de FCA Groep vertegenwoordigt, vormen beide garages zeer volledige spelers die strategisch gelegen zijn op de as Gent-Brussel.

De familie Steppe is, met meer dan 30 jaar op de teller bij een ander premium merk, niet onervaren binnen de Fleet-wereld. Enkele belangrijke fleetdeals met grote en middelgrote ondernemingen bleven dan ook niet achterwege.

Alfa Romeo – Fiat – Jeep – Abarth… merken met een rijke geschiedenis en vandaag een zeer compleet modellenpallet om ook de fleetklant de ideale oplossing te bieden. Wat denkt u van de functionele Fiat Tipo, de bloedmooie Alfa Romeo Giulia en Stelvio of de karaktervolle Jeep Renegade en gloednieuwe Compass? Ook nieuwe aandrijftechnologieën zullen snel aan dit gamma worden toegevoegd.

Of u nu opteert om ons in onze ruime showrooms te bezoeken of er eerder voor kiest dat wij bij u op uw bedrijf langskomen, steeds staan onze commerciële medewerkers u persoonlijk bij in de verkoop, door u te helpen bij de ideale keuze van uw wagen of wagenpark via een deskundige uitleg, overtuigende proefrit, bijstand in TCO en opmaak van SLA. Daarnaast treden we graag op als aanspreekpunt voor de verzekerings-, lease- en financieringsmaatschappijen.

Ook in de naverkoop zullen onze medewerkers u persoonlijk bijstaan en ontzorgen. In de ruime en volledig uitgeruste ateliers zorgen onze technisch geschoolde mensen voor alle onderhoud en herstellingen aan uw wagen(park).

Wij kijken er allen naar uit om ook u als klant en als partner te mogen verwelkomen.

Pin It on Pinterest