Antwerp Automotive

info@antwerpautomotive.be
www.antwerpautomotive.be

Tél 03 611 01 99

Boomsesteenweg 26
2630 Aartselaar

TVA BE 0871 832 040

Contact

Algemeen Directeur/Zaakvoerder

Marc Van Laarhoven
03 611 01 99
marc.van-laarhoven@antwerpautomotive.be

Verantwoordelijke Verkoop

Dave Meiresone
03 611 01 99
0470 91 81 40
dave.meiresone@antwerpautomotive.be

Administratie-Receptie

Marc Dockx
03 611 01 99
marc.dockx@antwerpautomotive.be

Enkel het beste is goed genoeg

Begin 2015 opende Mazda Antwerp Automotive de deuren. Deze gloednieuwe concessie, die gevestigd is op de Boomsesteenweg in Aartselaar, is de perfecte uitvalsbasis om heel de provincie Antwerpen te bedienen. Vanaf het moment dat u deze Mazda-concessie binnenstapt, komt u terecht in de unieke wereld van dit Japanse merk en kunt u zelf ontdekken wat dit voor u kan betekenen.

Een nieuwe auto kiezen is best spannend. Welk model past perfect bij uw smaak en uw voorkeur? Welke motorisatie hebt u nodig? Welke opties en accessoires maken elke kilometer aangenamer? Hoe weet u zeker dat u een maximum aan auto krijgt voor uw budget? Bij Mazda Antwerp Automotive staan professionele auto-adviseurs klaar. Ze hebben alle informatie bij de hand en ze helpen u graag bij uw keuze.

In onze werkplaats is uw Mazda in goede handen. Een team van ervaren mecaniciens staat voor u klaar. Ze scholen zich geregeld bij, zodat ze de nieuwste technieken onder de knie hebben. Ze beschikken over de modernste instrumenten voor feilloze diagnoses en efficiënt werk. Dat betekent minder loonkosten en een snelle service voor u. Ook voor de fleetklant is enkel het beste goed genoeg. Daarom hanteert Mazda Antwerp Automotive een proactieve aanpak met één contactpersoon en een erg persoonlijke benadering.

Pin It on Pinterest