Autobedrijf Decleir

Gegevens

Adres

Oostendestraat 258
8820 Torhout

BTW nummer
BE 0423 32 56 18
Website
E-mail
info@renaultdecleir.be
Telefoon
Tel 050 21 52 62
Social Media

Introductie

Garage Devisch: al meer dan 120 jaar dichtbij, hartelijk & dienstbaar

In 1993 startte Garage Devisch verdeler van het ambitieuze merk Hyundai, maar de geschiedenis van het familiebedrijf gaat nog veel verder terug. Al in 1903 werd de eerste garage opgericht door de familie, vandaag zijn we vijf generaties verder en staat de teller op vier concessies in het noorden van West-Vlaanderen, waar Hyundai, MG en Maxus verdeeld worden. Dankzij de overname van Garage Decleir voegde de dealergroep daar een vestiging waar Renault en Dacia verdeeld worden aan toe. Stuk voor stuk merken met hun eigen specialiteiten en een reeks aandrijflijnen op maat van de fleet, van zuinige zelfopladende hybrides over fiscaalinteressante plug-in hybrides tot 100% elektrische wagens, van kleine stadsmodellen tot grote bestelwagens.

In de meer dan 100 bestaansjaren van het bedrijf veranderde de wereld in het algemeen en de auto in het bijzonder grondig, maar de filosofie van het familiebedrijf bleef dezelfde: “wij spreken van onze ADHD-aanpak: altijd, dichtbij, hartelijk & dienstbaar”, klinkt het bij de dealergroep.

Een slogan die in de praktijk wordt gezet dankzij een advies op maat. Professioneel advies met een persoonlijke toets, zo klinkt het. Bij Devisch weet men immers hoe men moet omgaan met professionele klanten. Dankzij opleidingen inzake fiscaliteit en het gebruik van TCO-berekening zijn we mee met de meest recente trends, terwijl we met (operationele) leasing, huur en renting ook nog de beste oplossingen inzake financiering kunnen aanbieden. Een vloot vervangwagens, pick-up service en wachtruimte met Wi-Fi maken het geheel af.

Maar Devisch gaat nog een stapje verder in haar aanpak. Via verschillende events, seminaries en opendeurdagen houden we de vinger aan de pols bij onze klanten, hetgeen onze service op maat versterkt. Daarnaast gaan we ook verder dan enkel de wagen en helpen we bij de elektrificatie van het wagenpark, onder meer in de zoektocht naar de juiste laadpaal. Want ook dat hoort bij onze geroemde service op maat!

 

 

Contactpersonen

Christophe Devisch

Bestuurder christophe@garagedevisch.be

Jan Deckmyn

Algemeen directeur jan@garagedevisch.be

Stijn Bonny

Filiaal verantwoordelijke & verkoop 050 21 52 62 stijn@renaultdecleir.be

Locatie