Automobilia Zarren

http://www.automobilia.be

Données

Adresse

Esenstraat 82
8610 Zarren

Site internet
http://www.automobilia.be
E-mail
directie.zarren@automobilia.be
Tél
Tél 051 56 72 91

Introduction

U bent onze motor

De baseline ‘u bent onze motor’ is geen loos begrip voor Automobilia. Een goed opgeleid team van gedreven medewerkers zorgt dag in dag uit voor een persoonlijke service. De familie Soete-Mortier runt het familiebedrijf vanuit zes vestigingen in West-Vlaanderen. De deskundige aanpak maakt van elk filiaal een thuishaven voor zowel particuliere als professionele Volvo-rijders.

Wagenparkbeheerders en Volvo-bestuurders kunnen bij Automobilia rekenen op tal van diensten: flexibele openingsuren, een grote eigen voorraad nieuwe wagens, een moderne infrastructuur, regelmatige communicatie over nieuwe producten en een ruim vervangwagenpark. Daarnaast biedt Volvo in het premiumsegment één van de meest uitgebreide gamma’s met een lage CO2-uitstoot aan.

Maatwerk

Deze inspanningen en de lokale verankering loont ook op de fleetmarkt want ruim de helft van alle verkochte wagens wordt in fleet geplaatst. Automobilia is intussen meer dan vijftig jaar actief in de markt en heeft permanent gewerkt aan zijn netwerk en service.

De gespecialiseerde medewerkers van de fleetcel en de fleetmanagers staan voor u klaar om een oplossing op maat uit te werken. Ieder bedrijf heeft specifieke noden en een eigen car policy. Onze specialisten houden hiermee rekening en zorgen voor de meest optimale oplossing.

U hoort het. Automobilia staat klaar voor u en hoopt u snel te ontmoeten in één van onze vestigingen, want ‘u bent onze motor’.

 

Contact

Maria Soete-Mortier

Verantwoordelijke Fleet 050 40 60 60 0475 72 82 13 directie@automobilia.be

Location