fbpx

Automotive Aarschot

mg@groepautomotive.be
www.groepautomotive.be

Tel 016 56 20 61

Betekomsesteenweg 114-116
3200 Aarschot

BTW BE 0 897 526 251

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder

Peter Van Bogaert
016 56 20 61
pvb@groepautomotive.be

Commercieel Directeur / Verantwoordelijke Fleet

Marc Geysens
016 55 35 44
mg@groepautomotive.be

De ideale partner voor de volledige levensduur van uw wagen

Op 8 mei 2008 werd Automotive Aarschot geboren, Automotive Aarschot nam toen de Citroënconcessie Autocompanies Laeremans over. In 2013 werden in Tienen de Citroënactiviteiten overgenomen en werd Automotive Tienen opgericht.

Dankzij het gedreven en goed opgeleid personeel, een moderne infrastructuur en een ruime en aangename showroom werd Automotive Aarschot op korte tijd een modern en succesvol autobedrijf in de regio Aarschot – Leuven – Tienen, mede door de samenwerking met de Citroënpartners in Herselt, Binkom, Tienen, Landen en Zoutleeuw.

Bij Citroën Automotive Aarschot eindigt de relatie met de klant niet bij de aflevering, ze is pas het begin en duurt even lang als de levensduur van uw wagen zelf.

Onze gespecialiseerde fleetverkopers staan u bij met raad en daad en geven u alle inlichtingen over het gamma en over fleetoplossingen op het vlak van financiering, leasing en service. Naar fleetklanten toe bieden wij een totaalservice wat betreft het onderhoud en herstellingen. Zo hebben wij een eigen carrosserie-afdeling die erkend is door de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Andere diensten zijn een uitgebreid park aan test- en vervangwagens en natuurlijk ook een home delivery en pick-up service. Bovendien is er een fleetcorner met Wi-Fi, zodat uw chauffeurs geen tijd hoeven te verliezen terwijl ze op hun auto wachten.

Pin It on Pinterest