Automotive Mechelen

http://www.automotivemechelen.be

Gegevens

Adres

Jubellaan 66
2800 Mechelen

BTW nummer
BE 0893 006 447

Introductie

Uw Toyota-partner nu en in de toekomst

Automotive Mechelen NV staat klaar om particulieren en bedrijven te laten kennismaken met de producten van de grootste autoconstructeur ter wereld op een toplocatie aan de Jubellaan 66 te Mechelen.

Met reeds meer dan 40 jaar ervaring als Toyota concessiehouder kan u er zeker van zijn dat Automotive Mechelen een vooraanstaand servicecentrum is in zowel verkoop als naverkoop. Uw wagenpark, onze zorg.

Onze fleetklanten kunnen communiceren betreffende alles aangaande fleet (verkoop, offertes, info, service, …) via onze fleet verantwoordelijke. Hij wordt uw centraal aanspreekpunt binnen de concessie en zal met u mee zoeken om voor elk probleem de juiste oplossing te vinden. Als erkende fleetpartner voor alle leasemaatschappijen kan u immers bij ons terecht voor alle leaseformules (operationele leasing, financiële leasing, financiële renting, enz …)

Automotive Mechelen biedt u een automobiel totaalpakket aan: ruime keuze in nieuwe en tweedehandswagens, een vloot van test- en vervangwagens, een onberispelijke dienst naverkoop met technisch hoogstaand en steeds bijgeschoold personeel, een uitgebreid magazijn en een eigen erkende carrosserie-afdeling.

Automotive Mechelen, uw Toyota partner in vertrouwen voor nu en de toekomst!

Openingsuren:

Showroom:

  • Ma-Vrij: van 9u tot 18u30
  • Zaterdag: van 10u tot 16u30

Receptie:

  • Ma-Vrij: van 8u tot 18u
  • Zaterdag: gesloten

Contactpersonen

Bart Van Kerckhoven

Algemeen Verantwoordelijke 015 20 20 20 bart.vankerckhoven@toyotabelgium.net

Nick Van der Linden

Commercieel Raadgever & Verantwoordelijke Fleet 015 28 49 72 nick.vanderlinden@toyotabelgium.net

Locatie