Autopartners Mechelen

Gegevens

Adres

Jubellaan 62
2800 Mechelen

Website
E-mail
mechelen@autopartners.be
Telefoon
Tel 015 45 99 99
Social Media

Introductie

Renault Autopartners: advies gebaseerd op 75 jaar knowhow

 

Het familiebedrijf Van Camp is reeds 75 jaar actief in de automobiel, waarvan meer dan 40 jaar als concessiehouder van het Franse merk Renault. Hoewel al die jaren de familiale waarden aan boord bleven van het bedrijf, was Renault Autopartners niet blind voor de algemene trends in het dealerlandschap. Al in 2002 creëerde het immers een sterke autogroep, met naast de bakermat in Mechelen ook nog vestigingen in Temse, Bornem en Aartselaar om zo een optimale dienstverlening te kunnen garanderen.

Renault Autopartners investeerde niet alleen in gebouwen, maar ook in knowhow. In de Fleet Academy Belux van Renault komt een uitgebreid programma aan bod dat onze gecertificeerde verkopers helpt om te beantwoorden aan de behoeftes in de fleetsector zoals opleidingen over de nieuwe fiscaliteit, TCO-berekening en dergelijke meer.

De kennis opgebouwd door onze jarenlange knowhow in combinatie met opleidingen over de hedendaagse fleettopics zorgen ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen begeleiden in deze transitieperiode. De toekomst is elektrisch, dat staat buiten kijf. Wij willen grote bedrijven en kmo’s met raad en daad bijstaan in deze overgang op basis van een goede behoefteanalyse, en dit zowel qua sales als qua aftersales.

Bovendien kijkt Autopartners verder dan de klassieke bedrijfswagen wat betreft het mobiliteitsverhaal. Een project dat momenteel loopt in de rentafdeling, is de Autopartners Share. Dit maakt gebruik van het nationaal autodeelplatform SHARE Mobility. Via je gratis lidmaatschap krijg je op die manier toegang tot een wijd verspreid wagenpark. SHARE Mobility is een netwerk van gedeelde voertuigen die middels een applicatie beschikbaar zijn gemaakt op verschillende vaste locaties in steden en gemeenten. Deze applicatie is op maat gemaakt van instanties (overheden, gemeenschappen, bedrijven,…) die het autodelen wensen te promoten door gebruik te maken van een vloot voertuigen die tevens ter beschikking staat van buurtbewoners.

Contactpersonen

Stefaan Vercamme

Sales Manager 015 45 99 99 s.vercamme@autopartners.be

Davy Janssens

Fleet Manager 015 45 99 99 d.janssens@autopartners.be

Locatie