Beckers Maasland

http://www.beckers.bmw.be

Gegevens

Adres

Rijksweg 185
3650 Dilsen-Stokkem

BTW-nummer
BTW BE 0424 710 936
Website
http://www.beckers.bmw.be
E-mail
info@beckersmaasland.net.bmw.be
Telefoon
Tel 089 62 97 80

Introductie

Peter Beckers. Uw mobiliteitspartner.

Peter Beckers heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Limburg als BMW verdeler en is gekend voor zijn service, kwaliteit en innoverende ideologie. Peter Beckers beschikt over BMW concessies in Genk en Dilsen-Stokkem.

Peter Beckers Genk staat voor expertise, een persoonlijke service en een vertrouwensrelatie met de klanten. We streven vooral naar een lange termijn relatie met onze klanten, zowel fleet als particulier, die gebaseerd is op vertrouwen.

Naast zijn gekende service, biedt Peter Beckers een breed palet van verschillende mobiliteitsdiensten aan. Peter Beckers is dan ook meer dan een wagenverdeler. Van korte, middellange en lange termijn verhuur tot een eigen shuttle service. We zijn uitgegroeid tot een volwaardige mobility provider.

Het Peter Beckers Fleet team is gespecialiseerd in maatwerk en denkt dan ook graag met u mee. Bent u op zoek naar een fiscaal aantrekkelijk wagenpark voor uw werknemers, zoekt u een weg in de voortdurend veranderende wetgeving of wil u graag een professionele partner in uw vlootbeheer? Het Peter Beckers Fleet team staat voor u klaar.

Contactpersonen

Tom Vermeire

Business Development Manager 0477 28 49 15 tom.vermeire@beckers.net.bmw.be

Sofie Timmermans

Senior Account Executive 0486 55 68 84 sofie.timmermans@vanosch.net.bmw.be

Locatie