Nissan Beerens Wijnegem

https://www.nissan-beerens.be

Gegevens

Adres

Merksemsebaan 257
2110 Wijnegem

BTW-nummer
BTW BE 0889 342 223
Website
https://www.nissan-beerens.be
E-mail
info.wijnegem@nissan-beerens.be
Telefoon
Tel 03 360 50 60
Social Media

Introductie

Nissan Beerens, let professionals surprise you!

Bent u op zoek naar een wagen voor uw wagenpark? Dan bent u bij Nissan Beerens aan het juiste adres. Wij kennen als geen ander uw wensen en beschikken over een uitgebreid gamma kwaliteitsvoertuigen en dienstverleningen die aan al uw behoeften voldoen.

Nissan maakt deel uit van een wereldwijde alliantie en is op die manier één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Nissan is pioneer op het gebied van de Full Electric Vehicle. Sinds de lancering van de eerste generatie Leaf is Nissan blijven investeren in de ontwikkeling van deze technologie waardoor we vandaag met trots kunnen stellen dat Nissan over het meeste aangepaste EV-gamma beschikt in de markt.  Met deze technologie heeft de groep Beerens de ambitie een belangrijke rol te spelen op de professionele markt voor het merk Nissan.

Als fleetklant bij Nissan Beerens geniet u van uitzonderlijke fleetkortingen die voor een heel jaar gegarandeerd blijven en een dienstverlening op maat.

Om de behoeften van de moderne fleetklant zo efficiënt mogelijk in te vullen, streven wij naar een one-stop-shopping aanbod. Dankzij onze zusterbedrijven binnen de Beerens Groep, bieden wij een zeer uitgebreide dienstverlening aan:

  • Inspecties: Einde contract of tussentijdse inspecties
  • Transport: 28 vrachtwagens
  • Stockage: 200.000m2 stockage op eigen site
  • Cleaning, PDI & reconditioning: Geautomatiseerde carwash, voertuigen voorbereiden voor aflevering, brandstof recuperatie
  • Remarketing & verkoop: Verkoop van einde contract wagens
  • Verhuur & vloot: Vlootbeheer (RO, banden, glas, schade, …), korte termijn verhuur B2B

Daarbovenop beschikken wij ook over een eigen carrosserie die gespecialiseerd is in smart & spot repair met veel ervaring in vlootbeheer.

Binnen het Nissan gamma beschikken we over een zeer uitgebreid gamma bedrijfsvoertuigen. Onze bedrijfsvoertuigen hebben de ruimste fabriekswaarborg in de markt waardoor Uw kost op herstellingen aanzienlijk daalt. Met garanties tot 5 jaar en 160000 kilometer, bent u zeker van de bedrijfszekerheid van uw werkmateriaal.

Onze fleetmanager en bedrijfswagenspecialist staan ter uwer beschikking voor zowel uw dagelijks vlootbeheer als voor ombouwingen van uw bedrijfswagens op maat.

Verkoop Nissan nieuwe wagens / Verkoop Nissan Quality Occasions / Nissan Finance / Nissan Business Finance / Nissan Insurance / Beheer Nissan / Onderhoudscontracten / 3 Erkende Nissan werkplaatsen / Erkende Nissan LEAF verdeler / Specialisaties Nissan “Bedrijfsvoertuigen-4×4 en sports” / Eigen koetswerkafdelingen met gratis vervangwagen / Nissan GTR verdeler.

 

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag: 8u00 – 19u00
Zaterdag: 10u00 – 18u00
Zondag: gesloten

Contactpersonen

Patrick Nelissen

Algemeen Directeur / Zaakvoerder 0475 53 79 79 patrick.nelissen@beerens.be

Gert Ielegems

Commercieel Directeur 0477 32 70 52 patrick.nelissen@beerens.be

Dirk Sleeckx

Fleet Manager 0470 89 06 73 patrick.nelissen@beerens.be

Locatie