Beliën Neerpelt

info@belien.net.bmw.be
www.belien.bmw.be

Tel 011 66 85 80

Hamonterweg 100
3910 Neerpelt

BTW BE 0438 450 094

Contact

Algemeen Directeur/Zaakvoerder

Patrick Beliën
011 66 85 82
patrick.belien@belien.net.bmw.be

Operationeel Directeur

Yvan Segers
011 66 85 75
yvan.segers@belien.net.bmw.be

Sales Manager

Filip Weytjens
0472 19 45 73
filip.weytjens@belien.net.bmw.be

Verantwoordelijke Fleet

Cedric Spaas
011 55 20 70
cedric.spaas@belien.net.bmw.be

EXTRA CONTACT

 

SaveSave

Wij delen al 60 jaar dezelfde passie

BMW, dat is niet zomaar een automerk. Het is een levensstijl. Al 60 jaar is BMW Beliën een vooraanstaande concessie en trotse vertegenwoordiger van het Duitse premiummerk. Ons succes kwam er niet toevallig, maar is het resultaat van drie sterke pijlers: engagement, prestatiedrang en toegankelijkheid. We delen met al onze klanten een vurige passie voor BMW. Buitengewone prestaties en een sterk zakelijk instinct gaan voor ons hand in hand. We behalen overwinningen op het circuit met ons raceteam. En we streven zowel in de showroom als de werkplaats naar de hoogste perfectie. Echte passie dus, voor echt rijplezier.

Bij Beliën Automotive Group is fleet veel meer dan het verkopen van wagens aan bedrijven. Onze taak is eerder adviserend en begeleidend. En dit gaat uiteraard veel verder dan het aanbieden van een wagen. Want daarnaast zijn het financiële aspect, de boekhoudkundige effecten en de service erg belangrijk.

Daarom helpen we graag ieder bedrijf persoonlijk in de zoektocht naar de juiste producten en oplossingen op maat. Hiervoor heeft Beliën Automotive een fleetverantwoordelijke in dienst, die gedurende het hele traject de nodige ondersteuning en begeleiding aan het bedrijf kan bieden.

Het merk BMW heeft ook als voordeel dat elke gereden kilometer de professionele motivatie van uw medewerkers verhoogt, en dat kan alleen maar goed zijn voor uw zakencijfer. De wagens zijn ook ideaal om kosten te beperken. Hiervoor zorgen de zuinige motoren en voorbeeldige CO2-cijfers, en de beperkte totaalkost dankzij lage onderhoudskosten en uitstekende restwaardes.

Dankzij onze service en ons merk kan u bij Beliën Automotive Group voluit kiezen voor het rijplezier van BMW. Dit met uw hart en uw verstand.

Pin It on Pinterest