Bilia Verstraeten

info@verstraeten.net.bmw.be
www.verstraeten.bmw.be

Tel 09 345 06 88

Antwerpsesteenweg 81
9080 Lochristi

BTW BE 0448 629 354

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder

Benoît Verstraeten
09 345 06 88
benoit.verstraeten@verstraeten.net.bmw.be

Verantwoordelijke Fleet

Liesbeth Malderie
09 345 06 88
liesbeth.malderie@verstraeten.net.bmw.be

EXTRA CONTACT

Commercieel Afgevaardigden:

Uw mobiliteit, onze zorg!

Kom het opwindende universum van BMW ontdekken in een verbluffend staaltje architectuur bij Bilia Verstraeten in Lochristi. In alle rust kunt u kennismaken met de verschillende BMW modellen in onze ruime showroom met een oppervlakte van 2.200 m2.

Al onze medewerkers gaan elke dag weer de uitdaging aan om u als klant service te bieden met een grote S. Dit alles in een aangename en familiale sfeer. Ons dynamisch verkoop­team neemt graag de tijd om samen met u te grasduinen in de verschillende modellen en mobiliteitsoplossingen: nieuwe technologieën, exclusieve uitvoerin­gen, de juiste verzekering, financiële voorstellen, fiscaal advies… alles om de meest veeleisende klant tevreden te stellen. Onze fleetverantwoordelijke bekijkt samen met u de noden van uw bedrijf om tot een innovatieve en fiscaal voordelige oplossing op maat te komen. Wie zoekt naar vakkennis met passie zal ons jong en dynamisch team zeker op prijs stellen!

De ultramoderne werkplaats, de carrosserie-afdelingen en onze professionele vaklui staan in voor een onberispelijke service. Wij verzekeren de continue mobiliteit van uw bestuurders door onze quick service, haal- en brengdiensten of het voorzien van een vervangwagen. Daarnaast vindt u bij Bilia Verstraeten ook een openlucht-showroom met een uniek aanbod BMW Premium Selection tweedehandswagens. Onze centrale ligging op amper 1 km van Gent en 1 km van de R4 Gent-Lochristi, maakt dat we voor iedereen vlot bereikbaar zijn.

Om u ervan te overtuigen dat we sterker staan dan ooit, kijken we alvast uit naar uw bezoek en heten we u van harte welkom!

Pin It on Pinterest