BMW Brussels

info@bmwbrussels.be
www.bmw.be

Tel 02 730 49 11

Leuvensesteenweg 864
1140 Evere

BTW BE 0 413 533 863

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Gabriel Goffoy
Tel: 02 730 49 12
GSM: 0494 579 777
gabriel.goffoy@bmw.be

Commercieel Directeur:
Peter Claes
Tel: 02 730 49 09
GSM: 0479 774 711
peter.claes@bmw.be

Verantwoordelijke Fleet:
Koen Mertens
Tel: 02 730 48 12
GSM: 0476 981 615
koen.mertens@bmw.be

BMW

BMW Brussels, de fleetkeuze bij uitstek

BMW Brussels is al jaren één van de referenties als zijnde fleetspecialist. Als enige filiaal van BMW Belux, is deze concessie het ideale startpunt om de wereld van het merk met de propeller te ontdekken – of om er uw weg te vervolgen – als vlootbeheerder of als bestuurder van een bedrijfsvoertuig.

Het BMW rijplezier start bij het maken van uw keuze. In het geval van een bedrijfswagen is kiezen bovenal een betrouwbare en ervaren partner vinden. Dit voor het dagdagelijks beheer van uw vloot. Zowel klein als groot. Een partnership met BMW Brussels is een partnership op premium niveau. Zo genieten bedrijven van een toegewezen contactpersoon (Single Point of Contact) die een oplossing zoekt voor alle problemen, zelfs de meest complexe en dit in minder dan 24 uur.

Daarnaast zorgt BMW Brussels voor een totale mobiliteitsoplossing op vlak van onderhoud. Het voertuig van de bestuurder wordt opgepikt en in de loop van de namiddag teruggebracht op kantoor. Ook kan de bestuurder opteren voor een gratis vervangwagen tijdens de duur van dit onderhoud. Of waarom geen elektrische scooter of een elektrische fiets? Of ter plaatse blijven om in alle rust verder te werken in de Business Lounge met draadloos internet en ontbijt.

Alles draait bij BMW Brussels om klantentevredenheid. Elke wagen die binnen komt voor een interventie gaat gewassen buiten. Voor BMW Brussels kiezen is natuurlijk ook kiezen voor BMW. Naast de BMW 3 Reeks en BMW 5 Reeks, de meest iconische bedrijfswagens, heeft de BMW 1 Reeks zich kunnen opleggen in het C segment. De recente BMW 2 Reeks Gran Tourer – de hogere middenklasse in de categorie minivans – is al een bestseller op de fleetmarkt. Net als andere nieuwigheden zoals de BMW 4 Reeks Gran Coupé of de SAV BMW X1, gelanceerd in 2015.

Een keuze voor BMW is ook een verstandige keuze. De BMW technologie, die garant staat voor een lage CO2-uitstoot gezien zijn prestaties, zorgt voor een verlaagde bijdrage in het VAA. Van de BMW 1 Reeks tot de BMW 5 Reeks, is het voor de werkgever mogelijk om zijn medewerkers te laten genieten van een BMW, maar ook te genieten van een fiscale aftrekbaarheid van 80% of 90%. En zelfs 120% voor de full elektrische versie van de BMW i3 zonder range extender.

Pin It on Pinterest