BMW Louyet Vandeperre

sales@louyet.net.bmw.be
louyet.be
Facebook

Tel 02 360 08 80

Bergensesteenweg 720
1600 Sint-Pieters-Leeuw

BTW BE479004608

Contact

Operationeel Directeur

Alexis Van Hoeck
Louyet Vandeperre (Groupe Louyet)
02 360 08 80
alexis.van-hoeck@louyet.net.bmw.be

Fleet Sales Executive

Koen Corbeel
02 360 08 80
0475 57 00 69
Koen.Corbeel@louyet.net.bmw.be

EXTRA CONTACT

Openingsuren:

Ma – Vr 08:30 – 18:30
Za 10:00 – 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten

BMW-MINI Louyet Vandeperre: traditie en toekomst gaan hand in hand

Jean Vandeperre begon in 1969 met de verkoop van BMW-wagens in Sint-Pieters-Leeuw. Door de groei van de concessie werd er verschillende keren gekozen voor een verhuis of uitbreiding, maar wel steeds binnen Sint-Pieters-Leeuw. Eind 2013 nam Stefan Vandeperre de fakkel over van zijn vader. In januari 2019 wordt de BMW-MINI concessie overgenomen door de Groupe Louyet waarmee er een nieuw tijdperk aanbreekt en er ambitieus wordt verder gewerkt onder de naam ‘’Louyet Vandeperre’.

Louyet Vandeperre heeft een cliënteel dat zich uitstrekt over de brede regio ten zuiden van Brussel. Een tevreden cliënteel en dat heeft alles te maken met de persoonlijke aanpak op maat van de klant. De bestuurder van een bedrijfswagen en vlootverantwoordelijke kunnen er terecht voor (fiscaal) advies maar er zijn ook heel wat diensten en faciliteiten voorzien zoals een business lounge, home service, vervangwagens, … De ideale omkadering voor het BMW/MINI-gamma, dat continu wordt uitgebreid met modellen en motoren die perfect inspelen op de verwachtingen van vandaag, en de uitdaging aangaan van een mobiliteit met veel facetten: functioneel, fiscaal, milieu, connectiviteit… Dit uitgebreid aanbod valt al jaren in de smaak van bedrijven die graag tegemoetkomen aan de wensen van hun medewerkers binnen een strikt budgettair kader.

Bij ons kunnen fleetverantwoordelijken en -bestuurders steeds terecht bij een unieke gesprekspartner. Onze ervaren medewerkers waken over het respect van uw car-policy in het kader van de Belgische fleetmarkt. Ook op het vlak van naverkoop werken wij met een single point of contact en zorgen wij ervoor dat de bestuurders zo weinig mogelijk tijd verliezen. Wie dat wenst, kan tijdens een onderhoud ook ter plaatse verder werken in de Business Lounge waar WiFi en drankjes ter beschikking staan. Klantentevredenheid boven alles!

Benieuwd? Kom dan zeker eens langs om deze recente modellen te ontdekken:

BMW X1 PHEV
BMW X3 PHEV
BMW X5 PHEV
BMW 2 Reeks Gran Coupé
BMW X6

Pin It on Pinterest