Meeusen Kalmthout

info@meeusen.net.bmw.be
http://www.meeusen.bmw.be

Tel 03 620 21 10

Brasschaatsteenweg 60
2920 Kalmthout

BTW BE 0415 675 385

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder

Pierre Meeusen
Tel: 03 620 21 10
pierre.meeusen@meeusen.net.bmw.be

Operationeel Directeur

Stijn Meeusen
Tel: 03 620 21 10
stijn.meeusen@meeusen.net.bmw.be

Verantwoordelijke Verkoop

Mieke Waterschoot
Tel: 03 620 21 10
mieke.waterschoot@meeusen.net.bmw.be

Verantwoordelijke Fleet

Vincent Peeters
Tel. 03 620 21 16
vincent.peeters@meeusen.net.bmw.be

BMW

Blijvende innovatie: generatie na generatie

In 1949 startte Marcel, vader van Pierre Meeusen, een handel in motoren, met bijhorende werkplaats. De zaak groeide even snel als zijn reputatie; een volwaardig bedrijf dat intussen aan de derde generatie toe is en dat bekend staat om zijn service en klantgerichtheid. Dit zowel in de verkoop- als naverkoopafdeling. Met hier bovenop een hypermoderne carrosserie-afdeling en een ultramodern bandenhotel is BMW Meeusen Kalmthout de gedroomde partner voor zowel fleetklanten als particulieren.

Vandaag telt Meeusen 28 medewerkers en de toekomst ziet er veelbelovend uit, met een zeer breed gamma, uitgebreide garanties en een topservice. Momenteel is Meeusen concessiehouder van BMW, BMW i én BMW M certified dealer alsook een servicepunt voor MINI. U kan steeds rekenen op de zeer persoonlijke benadering die eigen is aan deze concessie. Hierdoor behoren zij tot de top 3 van de klantentevredenheid in België en zijn hiervoor ook gekend.

Voor de fleetklant haalt BMW Meeusen alles uit de kast om op een professionele manier deze klanten bij te staan. De aankoop van een bedrijfswagen evolueerde de laatste jaren enorm onder de invloed van de nieuwe fiscaliteit. Daarom is het verkoopteam van BMW Meeusen Kalmthout de geschikte partner om samen met u op zoek te gaan naar een optimaal vlootbeheer voor uw bedrijf, ongeacht de grootte van uw vloot.

Dit in combinatie met op maat gemaakte verzekeringen en financiële oplossing voor ieder bedrijf, maakt van BMW Meeusen Kalmthout de ideale fleet-partner waarbij u alles onder 1 dak vindt. Zij begrijpen als de beste dat professionalisme en ‘one-stop-shopping’ voor uw bedrijf een must zijn.

Het hele team van BMW Meeusen, krijgt continu relevante opleidingen door BMW Belux om zo in te spelen op de noden en behoefte van de klanten. Door deze investeringen kunnen zij deze goede reputatie en belangrijke positie op de fleetmarkt dag na dag waarmaken.

Natuurlijk draagt het uitgebreide aanbod van BMW modellen hier ook toe bij. Dankzij nieuwe technologieën en permanente innovaties rijdt u met een BMW met minder uitstoot in combinatie met meer vermogen.

Indien u als bedrijf op zoek bent naar een professionele partner, die net als u service belangrijk vindt, ontvangen zij u graag in de showroom voor een kennismakingsgesprek, professioneel advies en uiteraard kunnen zij u een uitgebreide proefrit aanbieden met het gehele BMW gamma.


Recent news