Meeusen Kalmthout

http://www.meeusen.bmw.be

Données

Adresse

Brasschaatsteenweg 60
2920 Kalmthout

BTW-nummer
TVA BE 0415 675 385
Site internet
http://www.meeusen.bmw.be
E-mail
info@meeusen.net.bmw.be
Tél
Tél 03 620 21 10

Introduction

BMW MEEUSEN KALMTHOUT

BMW Meeusen Kalmthout is de perfecte partner voor zowel fleetklanten als particulieren.

Vandaag telt Meeusen 30 medewerkers en de toekomst ziet er veelbelovend uit! Zij bieden een breed gamma aan, uitgebreide garanties en een topservice.

De concessie is verdeler van BMW, BMW i  en BMW M (certified dealer) alsook een servicepunt voor BMW, BMW M, BMW i en MINI. U kan steeds rekenen op de zeer persoonlijke benadering die eigen is aan dit bedrijf.

Voor de fleetklant haalt BMW Meeusen dan ook alles uit de kast om op een professionele manier deze klanten bij te staan: de aankoop van een bedrijfswagen evolueerde de laatste jaren enorm o.a. onder invloed van de nieuwe fiscaliteit.  Het verkoopteam van BMW Meeusen Kalmthout is dan ook de meest geschikte partner om samen met u op zoek te gaan naar een optimaal vlootbeheer voor u en uw bedrijf, ongeacht de grootte van uw wagenpark.

De combinatie van op maat gemaakte financiële oplossingen voor ieder bedrijf en een aanbod aan  verzekeringen maakt van BMW Meeusen Kalmthout  de uitgelezen fleet-partner waarbij u alles onder één dak vindt.  Dit omdat zij als de beste begrijpen dat een doorgedreven professionele en klantgerichte aanpak en ‘one-stop-shopping’ voor u als bedrijf een must zijn.

Het volledige team van BMW Meeusen, krijgt voortdurend relevante scholing door BMW Belux; enkel door deze investering in kennis kunnen zij deze goede reputatie en belangrijke positie op de fleetmarkt dag na dag waarmaken.

In de zomer van 2019 verhuist de hele concessie naar een splinternieuw gebouw, slechts een aantal kilometer van de huidige locatie verwijderd. Zo zal BMW Meeusen meer dan ooit een toekomstgericht bedrijf zijn dat zo efficiënt mogelijk ingedeeld wordt.  De nieuwe gebouwen zullen voldoen aan de laatste richtlijnen die BMW wereldwijd aangeeft voor zijn showrooms en werkplaatsen. Ook aan alle moderne bouwvoorschriften qua milieu en veiligheid wordt voldaan.

Zo is BMW Meeusen in 2019 en daarna nóg meer uw  professionele partner, die net als u service belangrijk vindt.

2019 Will be WOW!

Contact

Contact

Pierre Meeusen

Algemeen Directeur / Zaakvoerder Tel: 03 620 21 10 pierre.meeusen@meeusen.net.bmw.be
Contact

Stijn Meeusen

Operationeel Directeur 03 620 21 10 stijn.meeusen@meeusen.net.bmw.be
Contact

Mieke Waterschoot

Verantwoordelijke Verkoop 03 620 21 10 mieke.waterschoot@meeusen.net.bmw.be
Contact

Vincent Peeters

Verantwoordelijke Fleet 03 620 21 16 vincent.peeters@meeusen.net.bmw.be

Location