J-M Martin Zaventem

Gegevens

Adres

Leuvensesteenweg 313
1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem)

BTW nummer
BE 0437 668 948
Website
E-mail
info@jmmartin.net.mini.be
Telefoon
Tel 02 721 64 64

Introductie

Passie voor prestaties, in alle situaties

Jean-Michel Martin heeft een passie voor prestatiegerichte auto’s … een passie voor MINI … en die wil hij helemaal met u delen, want u bent waarschijnlijk even veeleisend voor uw wagenpark als voor uzelf.

Vanaf het onthaal tot u weer vertrekt, of het nu gaat om een prijsaanvraag, een onderhoud of een reparatie: ons fleetteam (verkoop en naverkoop) staat altijd voor u klaar. In ons beroep zetten we alles op alles voor de tevredenheid van de klant.

Onze dienst naverkoop zet op de werkfiche alleen wat echt moet gebeuren. En u kan uw MINI ophalen op het afgesproken uur, zonder ook maar een minuut te verliezen. Ook onze exclusieve diensten zoals‚ “Quick Service” en “Home and Airport Service” zal u weten te waarderen. Van de Quick Service kan u gebruik
maken voor kleine reparaties zonder vooraf een afspraak te maken. In onze carrosserie-afdeling is het oog onfeilbaar. Van de kleinste aanrijding tot het grootste ongeval: we doen er alles aan om uw MINI terug in zijn oorspronkelijke staat te krijgen. Er worden enkel originele stukken van MINI gebruikt. Nog een bewijs dat we even veeleisend zijn als u als het op passie aankomt.

Contactpersonen

Contact

Bruno Goossens

General Director Bruno.goossens@jmmartin.net.bmw.be
Contact

Edwin Mans

Operations Director 02 710 18 25 edwin.mans@jmmartin.net.mini.be
Contact

Sebastien Constant

Fleet Manager Group +32 478 904 204 sebastien.constant@jmmartin.net.bmw.be

Locatie