Carrosserie Beerens

info@carrosseriebeerens.be
www.carrosseriebeerens.be

Tel 03 871 92 30

Boomsesteenweg 54
2630 Aartselaar

BTW BE 0450.132.755

Contact

Commercieel verantwoordelijke

Steve Claerhoudt
03 871 92 30
0478 33 88 10
steve.claerhoudt@beerens.be

Werkplaatsverantwoordelijke

Patrick Troch
0468 29 30 64
patrick.troch@beerens.be

Bijkomende informatie

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag: 8u00 – 17u00

Carrosserie Beerens: de ideale oplossing voor uw fleet!

Beerens Groep beschikt met Carrosserie Beerens over een gloednieuwe hybride carrosserie op de terreinen van Belcar (2 hallen). Hybride staat voor veelzijdigheid in combinatie met klassieke herstellingen en een heus smart en spotrepair center, de ideale oplossing voor uw fleet! Afhankelijk van het schadetype zal bepaald worden waar het voertuig terechtkomt. Er is bewust gekozen voor een zeer doordachte, structurele opbouw van de werkplaats waarin planning centraal staat. Met de allernieuwste technieken zorgt ons professioneel opgeleid team voor een perfecte service waardoor we u steeds de snelste en meest kost efficiënte oplossing kunnen aanbieden. Daarnaast wordt de kwaliteit bewaakt door het EUROGARANT label en zorgt het certificaat DUURZAAM REPAREREN voor een minimale impact op het milieu. Troeven die het verschil zullen maken zowel bij individuele schadegevallen als bij de afhandeling van schades vastgesteld op tussentijdse en einde contract inspecties!

Wij begeleiden graag fleetowners die de verzekering in eigen beheer hebben. Met een op maat uitgewerkte Pick and Fix formule komen we de beschadigde wagens ter plaatse afhalen en leveren desgewenst onmiddellijk een vervangwagen. Ook kunnen wij tussentijdse schadebegrotingen maken of bestuurderswissels coördineren. Wij kunnen een vrijblijvend bestek maken voor einde leasewagens die zonder schade ingeleverd moeten worden.

Onze carrosserie beschikt over 5 spuitcabines bestemd voor het grootste type bestelwagens en lichte vrachtwagens. Als geen ander stelt onze carrosserie alles in het werk om uw bedrijfsvoertuigen “up and running” te houden. Een niet mobiele bestelwagen kost elk bedrijf veel geld. Daarom geven we de nodige prioriteit aan uw professionele vloot.


Pin It on Pinterest