Carrosserie Houman

carrosserie@houman.be
www.houman.be

Tel 015 41 39 39

Boterstraat 6
2811 Hombeek

BTW BE0471 444 348

Contact

Verantwoordelijke carrosserie

Kevin De Vroe
015 41 39 39
kevin@houman.be

Zaakvoerder

Steven Houman
015 41 39 39
steven@houman.be

Bijkomende informatie

Maandag tot vrijdag van 8u00 – 17u00

Go Smart Automotive Repair

Carrosserie Houman: modern en dynamisch

Carrosserie Houman is een modern en dynamisch carrosseriebedrijf met jarenlange ervaring (opgericht in 2000). Ons team bestaat stuk voor stuk uit rasechte vakmannen met passie voor hun vak. Door constante bijscholingen (zoals bodyshopmanagement en BASF-opleidingen) zijn wij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken om uw wagen te herstellen.
Met onze uitgebreide kennis ter zaken, zoals glas- en velgenherstel, Smart Repair en One Day Repair zorgen wij bovendien voor een snelle afhandeling, in een mum van tijd en voor een zeer scherpe prijs. Wij werken immers met fix prices, waardoor wij automatisch kwalitatieve en budgetvriendelijke bestekken kunnen opmaken.

Kwaliteit blijft echter het uitgangspunt van ons werk, iets wat wij garanderen via een absolute kwaliteitsgarantie, jaarlijks gecontroleerd door Eurogarant. Als lid van de groepering Go Smart Automotive beantwoordt heel onze organisatie bovendien aan de Avicar Plus-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door AIB Vincotte. Door deze certificatie zijn wij erkend hersteller voor alle voorname verzekeringsmaatschappijen. Wij staan bovendien in nauw contact met de expertisebureaus waardoor een vlotte afhandeling van uw dossier gegarandeerd is.

Carrosserie Houman wil dan ook graag de partner worden van uw vloot. Wij bieden service rond alle motorvoertuigen: scooter – auto – bestelwagen (tot 5 ton) en maken specifieke afspraken met volumevloten. Daarenboven kunnen zij profiteren van service op maat met gratis vervangwagens en indien nodig een pick-up-service, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.


Pin It on Pinterest