Carrosserie Modern Bree (Groep Jam)

Données

Adresse

Bruglaan 55
3960 Bree

Numéro de TVA
BE 0423585340
Site internet
E-mail
Carrosserie.modern@groepjam.be
Tél
Tél 089 69 04 50
Social Media

Introduction

Helemaal klaar voor de toekomst

Groep JAM is de specialist in Limburg voor Mercedes en smart, maar de groep bezit ook twee multimerk carrosserieafdelingen (carrosserie Hermans te Hasselt en carrosserie Modern te Bree) die verweven zijn met de rijke geschiedenis van de concessiehouder. Twee carrosserieafdelingen die bovendien hun focus houden op de fleetsector. Een voorbeeld? De medewerkers volgen constant opleidingen specifiek voor de fleet, zoals het uitdeuken zonder spuiten en spot repair, vandaag erg belangrijk in de sector.

De grootste zorg van het bedrijf is om immobiele klanten zo snel mogelijk mobiel te maken. Een haal- en brengservice, steeds in overleg met de klant en de lease- en verzekeringsmaatschappij, is een hoeksteen in dat verhaal. Het onderhouden en opzetten van duidelijke en goede communicatie met de chauffeur, de wagenparkverantwoordelijke en de verschillende verzekeringsmaatschappijen, iets wat uitgroeide tot een van de sterke punten van Groep JAM, is daarvoor cruciaal. Daarnaast hanteert het team dezelfde voorwaarden waar fleetklanten in onze sales- en aftersalesactiviteiten van genieten.

Bij Groep JAM kan u dan uiteraard rekenen op een professionele werking, onder meer via het gebruik van de laatste technieken zoals bijvoorbeeld het daisy wheel en de spectometer waar de kleur van de lakken mee wordt gemeten. Onze goed opgeleide medewerkers werken dan ook steevast volgens de nieuwste technieken die zij aangeleerd krijgen bij zowel de lakleveranciers als bij de invoerder.

Daarnaast investeert de groep ook volop in de toekomst. Zo is sinds maart 2019 de carrosserieafdeling van onze vestiging te Bree verhuisd naar een nieuwe locatie, namelijk de Bruglaan 55 te Bree. Het doel van de carrosserieafdelingen is dan ook om te blijven investeren en zo hun marktpositie te versterken en mee te evolueren met de nieuwste technieken.

Vijf vestigingen. Tientallen experts. Een sterke basis. Groep JAM is helemaal klaar voor de toekomst.

Groep JAM verkoopt op het nieuwe adres, Bruglaan 55 te Bree, Mercedes-Benz Certified Used wagens en tegelijkertijd bate we aldaar dus ook een multimerk carrosserie uit, mn. Carrosserie Modern Bree (Groep JAM).
Groep JAM heeft eveneens vestigingen te Hasselt, Bree (2), Lommel, Dilsen-Stokkem en Carrosserie Hermans Hasselt

Contact

Jan Broos

Gedelegeerd Bestuurder

Julie Raedschelders

Gedelegeerd Bestuurder

Peter Eggers

Mercedes-Benz Certified Used Manager Groep JAM Mercedes-Benz Certified Used 089 69 04 50 peter.eggers@groepjam.be

Location

Related