Celis Hasselt

www.celisgroep.be

Tel 011 37 96 12

Gouverneur Roppesingel 8
3500 Hasselt

BTW BE 0474 933 477

Contact

Algemeen & Commercieel Directeur / Zaakvoerder / Verantwoordelijke Fleet

Roel Vanden Boer
Hasselt
011 37 96 19
0495544417
roel.vandenboer@celisgroep.be

Algemeen & Commercieel Directeur / Zaakvoerder / Verantwoordelijke Fleet

Georges Kinnet
Sint-Truiden
011 69 78 08
georges.kinnet@celisgroep.be

Professioneel, maar vooral met een persoonlijke toets

Veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en rijcomfort zijn de troeven van Volvo.

Celis Hasselt en Celis St-Truiden zijn beiden eigendom van de familie Vanden Boer.

Sedert onze opstart in St-Truiden, kunnen wij nu ondertussen meer dan 40 jaar Volvo dealer ervaring bieden.

Professionele en kwalitatieve dienstverlening is iets wat wij in onze concessies hoog in het vaandel dragen. Wij leggen dezelfde belangrijke nadruk op klantentevredenheid en persoonlijke service.

Onze vestigingen liggen op toplocaties in respectievelijk Hasselt en St-Truiden waardoor ze gemakkelijk bereikbaar zijn voor u wanneer u de wagen op onderhoud brengt of interesse heeft in de aankoop van een nieuw voertuig.

Voor een onderhoud ontvangt u – na reservatie – een vervangwagen met gps of u kan wachten met een lekkere kop koffie, een frisdrank of u kan verder werken in de business corner, uw kinderen kunnen genieten van de speelhoek …

Bovendien hebben wij ons als eerste voor Limburg geëngageerd om het Volvo Personal Service principe te implementeren in Hasselt. Na implementatie is het de bedoeling dat u een persoonlijke service technieker heeft en voor een onderhoud nog maximaal 1 uur moet wachten in onze concessie.

Een heel vernieuwd aftersales team moet het vertrouwen dat u heeft in ons merk bevestigen in de dienstverlening van onze concessies.

Indien u een nieuwe wagen wenst aan te schaffen, staat een team van professionele verkopers te uwer beschikking. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Of u nu een wagen privé aankoopt of een firmawagen zoekt, wij zullen voor u steeds de meest voordelige oplossing uitwerken. Bovendien zijn onze wagens reeds erg compleet vanaf hun basisuitvoering en voorzien van alle nieuwe technologieën.

Hierdoor vindt zowel de particuliere als de zakelijke klant zeker zijn gading in het huidige Volvo-gamma en de weg naar onze concessies

Pin It on Pinterest