Centrauto Malle

http://www.centrauto.bmw.be

Gegevens

Adres

Antwerpsesteenweg 105
2390 Malle

BTW-nummer
BTW BE 0420 004 951
Website
http://www.centrauto.bmw.be
E-mail
info@centrautomalle.net.bmw.be
Telefoon
Tel 03 312 85 80

Introductie

Centrauto. Uw mobiliteitspartner.

Centrauto heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Antwerpen als BMW en MINI verdeler en is gekend voor zijn service, kwaliteit en innoverende ideologie. Centrauto beschikt over BMW concessies in Wijnegem en Malle en een MINI concessie in Wijnegem.

Met een gloednieuwe concessie is Centrauto Malle een BMW concessie die helemaal klaar is voor de toekomst. Naast de verkoop van nieuwe en BMW Premium Selection wagens en MINI Next, kan u er ook terecht voor onderhoud, herstellingen, carrosserie en directe aanname en dit zowel voor uw BMW als uw MINI. Dit laatste is een nieuwe snelservice waar u zonder afspraak terecht kunt voor kleine herstellingen, ook op zaterdag.

Naast zijn gekende service, biedt Centrauto een breed palet van verschillende mobiliteitsdiensten aan. Centrauto is dan ook meer dan een wagenverdeler. Van korte, middenlange en lange termijn verhuur tot een eigen shuttle service. We zijn uitgegroeid tot een volwaardige mobility provider.

Het Centrauto Fleet team is gespecialiseerd in maatwerk en denkt dan ook graag met u mee. Bent u op zoek naar een fiscaal aantrekkelijk wagenpark voor uw werknemers, zoekt u een weg in de voortdurend veranderende wetgeving of wil u graag een professionele partner in uw vlootbeheer? Het Centrauto Fleet team staat voor u klaar.

Contactpersonen

Sofie De Keghel

Senior Business Development 0473 59 99 50 sofie.de-keghel@centrauto.net.bmw.be

Tim De Witte

Senior Account Executive 0476 65 67 56 tim.de-witte@centrauto.net.bmw.be

Pieter Bosmans

Account Executive 0476 34 71 04 pieter.bosmans@centrauto.net.bmw.be

Locatie